Image default
Επιχειρήσεις

Νέο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιδίων από τη Eurolife FFH

Για κάθε υπεύθυνο ιδιοκτήτη, η υγεία του κατοικιδίου του είναι βασική προτεραιότητα. Στο πλαίσιο αυτό, η Eurolife FFH παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιδίων, My Happy Pet, το οποίο προσφέρεται με τη διαμεσολάβηση της Εurobank. Με το νέο αυτό πρόγραμμα, οι ιδιοκτήτες προστατεύουν την υγεία του κατοικιδίου τους και, παράλληλα, αποκτούν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τη φροντίδα του. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το My Happy Pet απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σκύλων και γατών ανεξαρτήτως φυλής (ράτσας), ηλικίας και προϋπάρχουσας ασθένειας, με μόνη προϋπόθεση την ύπαρξη microchip. Το πρόγραμμα έχει δύο πακέτα ανάλογα με το εύρος καλύψεων που επιθυμούν να αποκτήσουν οι ασφαλισμένοι. Το Standard πακέτο κοστίζει €75 ετησίως για σκύλο ή γάτα, ενώ το Plus πακέτο κοστίζει €95 για σκύλο και €85 για γάτα, ετησίως. Ανάλογα με το πακέτο ασφάλισης που έχει επιλέξει ο ασφαλισμένος, προσφέρει ένα σύνολο καλύψεων όπως κτηνιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις και νοσοκομειακή περίθαλψη.

Με αυτόν τον τρόπο καλύπτει τόσο μέρος των πάγιων εξόδων που αφορούν τη φροντίδα του κατοικιδίου όσο και έκτακτα έξοδα, για τα οποία οι ιδιοκτήτες πολλές φορές δεν είναι προετοιμασμένοι και τα οποία ενδέχεται να είναι υψηλά, όπως για παράδειγμα απρόοπτα γεγονότα ή ασθένειες που απαιτούν χειρουργεία, θεραπείες κ.ά.. Επιπροσθέτως, το My Happy Pet παρέχει επιπλέον υπηρεσίες φροντίδας (π.χ. συνεδρίες εκπαίδευσης & καλλωπισμό) και προνόμια (π.χ. διαμονή σε πιστοποιημένα κέντρα φιλοξενίας, εκπτώσεις σε τροφές – παραφαρμακευτικά προϊόντα – είδη καλλωπισμού).

Πρόκειται για ένα προσιτό πρόγραμμα ασφάλισης που προσφέρει καλή σχέση ποιότητας – τιμής. Καθώς το πρόγραμμα συμμετέχει στο πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+, οι ιδιοκτήτες που ενδιαφέρονται να ασφαλίσουν και το δεύτερο κατοικίδιό τους θα έχουν έκπτωση στα ασφάλιστρα. Το ίδιο ισχύει και για υφιστάμενους πελάτες της Eurolife FFH που έχουν ήδη στην κατοχή τους τουλάχιστον ένα συμβόλαιο που συμμετέχει στο EurolifeSYN+, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος. Τέλος, το My Happy Pet παρέχει άμεση εξυπηρέτηση στο συμβεβλημένο δίκτυο. Έτσι, οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομούν χρόνο καταβάλλοντας – εφόσον απαιτείται – μόνο τη συμμετοχή τους, χωρίς να αποστέλλουν παραστατικά αποδείξεων.

Η Eurolife FFH αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει, με στόχο να ενθαρρύνει τους ασφαλισμένους της να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Με το καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιδίων My Happy Pet, το οποίο σε επόμενη φάση θα είναι διαθέσιμο και σε άλλα δίκτυα πώλησης της Eurolife FFH, βρίσκεται στο πλευρό των ιδιοκτητών κατοικιδίων που θέλουν να φροντίζουν ακόμα πιο ολοκληρωμένα την υγεία των μικρών μελών της οικογένειάς τους.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα My Happy Pet εδώ.

Σχετικα αρθρα

Μάρτιν Μπραντεμπούργκερ (Lidl): Αποκλιμακώνεται ο πληθωρισμός στην Ελλάδα

admin

SoftOne-Entersoft: Η «ακτινογραφία» ενός πιθανού deal

admin

Mastercard Strive: Έως €500.000 επιδότηση σε επιχειρήσεις και startups για την ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων

admin

Πράσινο τιμολόγιο ΔΕΗ: Στα 10,8 ευρώ η κιλοβατώρα η τιμή Μαρτίου

admin

Αττικές Εκδόσεις: Η S-MEDIA εξαγόρασε την θυγατρική Τηλέραμα

admin

PeopleCert: Ένας ελκυστικός εργοδότης

admin

ΤτΕ: Από 25 Απριλίου η καταβολή του μερίσματος

admin

Mermeren: Στα €13,69 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2023

admin

ΤτΕ: Στις 18 Απριλίου η αποκοπή του μερίσματος

admin

Mermeren: Στα €13,69 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2023

admin

CNL Capital: O Δ. Ζουζούκης νέο μέλος στο ΔΣ

admin

Ergo: Νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα για βραχυχρόνιες μισθώσεις

admin