Image default
Επιχειρήσεις

Τρεις νέοι Γενικοί Διευθυντές στην Παπαστράτος

Η Παπαστράτος ανακοινώνει τη νέα εμπορική της δομή, με γνώμονα την περαιτέρω αποτελεσματική διαχείριση των σύνθετων προκλήσεων της εποχής.

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή Εμπορικών Λειτουργιών αναλαμβάνει ο Πάνος Σκουρής, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2013 ως Management Trainee και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ανέλαβε ρόλους ευθύνης στις Πωλήσεις, το Customer Experience και την Οικονομική Διεύθυνση. Από την τελευταία του θέση, ως Διευθυντής Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, έχει ασχοληθεί ενεργά με πολλά και σημαντικά έργα, αποκτώντας ευρύτερη γνώση του επιχειρησιακού πλάνου και των προτεραιοτήτων της μητρικής εταιρείας Philip Morris International (PMI).

Τη θέση της Γενικής Διευθύντριας μη Καιόμενων Προϊόντων αναλαμβάνει η Κωνσταντίνα Ψαρράκου, με την εταιρεία να δημιουργεί μια δομή που θα διευκολύνει τη χάραξη της στρατηγικής και θα προάγει τη λήψη αποφάσεων ανά κατηγορία προϊόντων μας. Μέλος της οικογένειας της Παπαστράτος από το 2005, όπου ξεκίνησε ως Marketing Trainee έχει διανύσει μια δυναμική πορεία στον εμπορικό οργανισμό σε διάφορεs κομβικές θέσεις, αναλαμβάνοντας το επιτυχημένο λανσάρισμα του IQOS στην Ελλάδα το 2016 και βάζοντας τις βάσεις για τη σημαντική πορεία που ακολούθησε. Το 2021 ανέλαβε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Marketing & Digital, με εξαιρετικά αποτελέσματα στην προώθηση του εμπορικού μας χαρτοφυλακίου και το 2023 τη διοίκηση όλης της δομής του Customer Experience.

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή Marketing Συμβατικών Καπνικών Προϊόντων, αναλαμβάνει ο Χάρης Παπουλίδης, ο οποίος εξελίχθηκε επαγγελματικά στην Παπαστράτος, περνώντας από διάφορες θέσεις αυξημένης ευθύνης. Ξεκίνησε ως Sales Promoter τον Ιανουάριο του 2010 και μετά από την κάλυψη εννέα ακόμα απαιτητικών θέσεων, διαχειρίστηκε με εξαιρετική επιτυχία την ομάδα του Indirect Retail, την πολυπληθέστερη ομάδα του Εμπορικού Οργανισμού της Παπαστράτος και αυτήν με την μεγαλύτερη συνεισφορά στα αποτελέσματα της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Γιώργος Μαργώνης, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των τριών νέων Γενικών Διευθυντών ανέφερε: «Είμαι βέβαιος ότι οι νέοι επικεφαλής της εμπορικής δομής της Παπαστράτος, με εφόδια τον υψηλό επαγγελματισμό τους, τις εξαιρετικές τους ικανότητες καθώς και τη μακρά τους εμπειρία, θα ανταποκριθούν επάξια στις υψηλές απαιτήσεις του αύριο. Από τις καινούργιες τους θέσεις θα ενισχύσουν την αναπτυξιακή δυναμική της εταιρείας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην υλοποίηση των κοινών μας στόχων. Εύχομαι από καρδιάς στον Πάνο, την Κωνσταντίνα και τον Χάρη, τρεις ανθρώπους – πρεσβευτές του οράματος και των αξιών της Παπαστράτος, καλή επιτυχία στα νέα, αυξημένα τους καθήκοντα».

Σχετικα αρθρα

Ο Ρέστης θέλει να αφήσει… ρέστη την Mrs Newcastle!

admin

Noval Property: Στα 571 εκατ. ευρώ η εύλογη αξία του χαρτοφυλακίου των ακινήτων

admin

Intralot: Αγορά 400.000 μετοχών από τον Σωκράτη Κόκκαλη

admin

Πλαστικά Θράκης: Προέβη σε αγορά 1.831 ιδίων μετοχών

admin

Lavipharm: Αύξηση 58,9% στα προσαρμοσμένα EBITDA το 2023

admin

Lavipharm: Αύξηση 58,9% στα προσαρμοσμένα EBITDA το 2023

admin

Η Sherpa Society και το BCA College ενώνουν τις δυνάμεις τους

admin

Εξαγορά δυο μεγάλων ξενοδοχείων σε Κέρκυρα και Κρήτη από την G Hotel

admin

Alpha Bank: Οι προβλέψεις της Optima για τα οικονομικά μεγέθη

admin

Ιστορική αναδρομή στις αποδόσεις των επενδύσεων στην Ελλάδα

admin

Σημαντική αύξηση τζίρου για την Kraft Paints το 2023

admin

«Πρεμιέρα» για το retail bond της Intralot-Τα μηνύματα Κόκκαλη, Κοντόπουλου

admin