Image default
Τοις Μετρητοίς

Nvidia: Ο πολιορκητικός κριός των “Bulls”

Όσοι επενδυτές πόνταραν στη συνέχεια της ανόδου του πλέον ενδεδειγμένου πολιορκητικού κριού των “Bulls” μόνο χαμένοι δεν έχουν βγει.

Μιλάω φυσικά για την τεχνολογική Nvidia (NVDA), όπου από τα τέλη του 2023 έχει σημειώσει μέσα σε λίγες μέρες ένα +33% σπάζοντας με βαριοπούλα το φράγμα των 500 δολαρίων και αρπάζοντας στην πορεία τα 588 δολάρια. Τώρα ο επόμενος στόχος εντοπίζεται μέσα διανυσματικών Fibonacci  στα 670 δολάρια αφού πρώτα κάνει μια μικρή στάση στα 600 δολάρια. Και να φανταστείτε ότι το 2023 έδωσε στους επενδυτές ένα +240%.

Η αχόρταγη Nvidia έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στους επενδυτές ώστε να καταστεί συνώνυμο  της Τεχνητής Νοημοσύνης και από ότι φαίνεται τα έχει καταφέρει καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει περάσει τη κεφαλαιοποίηση των 1,52 τρισ. δολαρίων κυνηγώντας μάλιστα να αρπάξει τη πέμπτη  θέση της μεγαλύτερη  εταιρείας στον κόσμο  από την Amazon που βρίσκεται λίγο ψηλότερα στα 1,63 τρισ. δολάρια.

Βέβαια η εταιρεία «υπόσχεται» να βγάζει κέρδη άνω των 56 δισ. δολαρίων το 2026 αλλά και πάλι η κεφαλαιοποίησή της είναι στο …Θεό.

Το άρθρο γράφτηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής  για την εφημερίδα “Κεφάλαιο” όπου και αναδημοσιεύεται

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν ενημερωτικό σημείωμα συνιστά διαφημιστική ανακοίνωση ενημερωτικού περιεχομένου και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση επενδυτική συμβουλή, ούτε υποκίνηση ή προσφορά για συμμετοχή σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Καμία πληροφορία που εμπεριέχεται σε αυτό, δε θα πρέπει να εκληφθεί, σε καμία περίπτωση, ως προτεινόμενη ως κατάλληλη επένδυση για τον παραλήπτη, ούτε μέσο επίτευξης των συγκεκριμένων επενδυτικών στόχων ή κάλυψης οποιωνδήποτε άλλων αναγκών του παραλήπτη, ούτε υποκατάστατο τυχόν συμβατικών κειμένων που αφορούν τις περιγραφόμενες σε αυτό συναλλαγές. Για τους λόγους αυτούς, κάθε επενδυτής θα πρέπει να προβεί στη δική του αξιολόγηση οποιασδήποτε πληροφορίας παρέχεται στην παρούσα επικοινωνία και δε θα πρέπει να βασίζεται σε οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία, ως εάν αυτή να αποτελούσε επενδυτική συμβουλή. Το παρόν δεν συνιστά, επίσης, έρευνα στον τομέα των επενδύσεων και, συνεπώς, δεν καταρτίστηκε από την Εταιρεία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου που αποσκοπούν στη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της έρευνας στον τομέα των επενδύσεων. Οι πληροφορίες που διατίθενται στο παρόν βασίζονται σε πληροφορίες που διατίθενται στο κοινό και θεωρούνται αξιόπιστες. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς την ακρίβεια ή πληρότητα των πληροφοριών αυτών. Οι απόψεις και εκτιμήσεις που εκτίθενται στο παρόν αφορούν την τάση της εγχώριας και των διεθνών χρηματοοικονομικών αγορών κατά την αναγραφόμενη ημερομηνία και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς ειδοποίηση. Η Εταιρεία ενδέχεται, ωστόσο, να συμπεριλάβει στο παρόν έρευνες στον τομέα των επενδύσεων, οι οποίες έχουν εκπονηθεί από τρίτα πρόσωπα. Η εταιρεία δεν τροποποιεί τις ως άνω έρευνες, αλλά τις παραθέτει αυτούσιες, και, συνεπώς, δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών.

January 28, 2024

www.chartwar.gr

Σχετικα αρθρα

Interlife: Ανεβάζει συνεχώς το μερίδιό της στην ασφαλιστική αγορά

admin

Ιστορική η στιγμή για τον όμιλο της Lavipharm

admin

Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα φέρει τεράστια ανάπτυξη σε δύο εισηγμένες

admin

Η αγορά θέλει να διορθώσει αλλά δεν την αφήνουν

admin

Το επενδυτικό αμόκ και η βόμβα μεγατόνων από μια δική μας εισηγμένη

admin

Ψάχνοντας τη δικαιολογία απαγκίστρωσης από τα υψηλά

admin

Τι θέλει ο Γιώργης στην Ουάσιγκτον;

admin

Το Ελληνικό Χρηματιστήριο στα καλυτερά του

admin

Η elite των επενδυτών

admin

Πάτησαν και το φρούριο των 5000 μονάδων

admin

Τα χάπια μου

admin

Καλαμπόκι: Επιτέλους στη φυσιολογική ζώνη διακύμανσης

admin