Image default
Επιχειρήσεις

Η Sherpa Society και το BCA College ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Sherpa Society (www.getyoursherpa.com), εταιρεία που ειδικεύεται στις εκπαιδεύσεις στελεχών και επαγγελματιών, και το BCA College (www.bca.edu.gr), οργανισμός πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να παρέχουν ποιοτικές και ολοκληρωμένες εκπαιδεύσεις σε στελέχη και επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Μέσω της εν λόγω συνεργασίας, το BCA College αναλαμβάνει το ρόλο του Academic Partner με κύρια αρμοδιότητα την παροχή έγκριτης και αναγνωρισμένης πιστοποίησης στους εκπαιδευόμενους τόσο στα εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshops) που διοργανώνει η Sherpa Society ανά τακτά χρονικά διαστήματα όσο και στις Ακαδημίες που πρόκειται να λανσαριστούν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

Η εξειδίκευση της Sherpa Society στους τομείς των Artificial Intelligence, Digital & Social Media Marketing, eCommerce, Brand Strategy, Digital Transformation κ.α. – μέσω του παγκόσμιου δικτύου κορυφαίων εισηγητών που διαθέτει – σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του BCA College στην ποιοτική και αξιόπιστη πανεπιστημιακή εκπαίδευση ευρωπαϊκών προδιαγραφών, συνθέτουν ένα σχήμα που ενισχύει & αναβαθμίζει τις δεξιότητες και γνώσεις των εκπαιδευομένων, οι οποίοι αποκτούν μία πανελλαδικά αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Ο Ντάνος Τσάκαλος, Co-Founder της Sherpa Society, δήλωσε σχετικά «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το BCA College, η οποία φανερώνει τη δυναμική και το όραμα της Sherpa Society ενώ, παράλληλα, μεγιστοποιεί τα οφέλη που λαμβάνουν όλοι όσοι συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματά μας».

Ο Κύρος Δασκαλάκης, Marketing Director του BCA College, εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνεργασία λέγοντας: «Πιστεύω ότι αυτή η σύμπραξη θα βοηθήσει αμφότερες πλευρές να αναπτύξουν ακόμα περισσότερες ποιοτικές και στοχευμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες στην ελληνική αγορά, παρέχοντας γνωσιακή αξία που είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε στελέχους».

Σχετικα αρθρα

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότησή τους – Τι λένε παράγοντες της αγοράς

admin

Εφραίμογλου: Το ΕΒΕΑ βρίσκεται σε συζητήσεις για να ασχοληθεί με τις μικροχρηματοδοτήσεις

admin

Μπαθιανάκη (Halcyon Equity Partners): Σε κομβικό σημείο η Ελλάδα για να δημιουργήσουμε μεγαλύτερες, ισχυρότερες εταιρείες

admin

Στο δόκανο της ΕΛ.ΑΣ. παράνομο καζίνο στην Αθήνα

admin

iDNA Genomics: Η συμπόρευση με τη ΒΙΑΝΕΞ και το σχέδιο για εισαγωγή στον Nasdaq (pics + γραφήματα)

admin

Νεοφυείς επιχειρήσεις: 6 δισ. ευρώ για πάνω από 120 σημαντικές εξαγορές στην Ελλάδα το 2023

admin

Ασφάλειες Ι.Χ.: Δυο κύματα ανατιμήσεων και αύξηση των ζημιών

admin

Σχέδια για Nasdaq και εκτίναξη επιδόσεων για την κυπριακή iDNA

admin

Χατζημηνάς (THEON): Η επαναβιομηχανοποίηση της χώρας μπορεί να γίνει μέσω της ψηφιακής επανάστασης

admin

Χατζημηνάς (Theon): Αντικίνητρο για την ανάπτυξη η προκαταβολή φόρου

admin

Khorakiwala (SwitzGroup): Προγραμματίζονται επενδύσεις σε βιολογικά προϊόντα, logistics και σοκολάτα

admin

Μαργώνης (Παπαστράτος): Η Ελλάδα γνώρισε πραγματική ακμή όταν άνθισε η βιομηχανία της

admin