Image default
Επιχειρήσεις

Δυναμική παρουσία της Active Energy Solutions στη «Renewable EnergyTech»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσία της Active Energy Solutions στη «Renewable EnergyTech», εμπορική έκθεση που αποτελεί κόμβο ανάπτυξης για την πράσινη & έξυπνη ενέργεια, παρουσιάζοντας μια σειρά από νέες, λύσεις.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση η Active Energy Solutions, ελληνική εταιρία διανομής και εμπορίας εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 1η Διεθνή Έκθεση για την Πράσινη & Έξυπνη Ενέργεια «Renewable EnergyTech» της Helexpo που πραγματοποιήθηκε στις 7-9 Μαρτίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα εξειδικευμένα στελέχη της Active Energy Solutions ενώ περιηγήθηκαν και στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της εταιρίας στο οποίο είχαν την ευκαιρία να «γνωρίσουν» μια σειρά από νέες, πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, η Active Energy Solutions παρουσίασε τις τρεις κύριες λύσεις της για:

  • Utility: N-TYPE πάνελ της TRINA SOLAR NEG19 με ισχύ στα 610Wp και το NEG21 με ισχύ στα 700Wp. καθώς και τον Inverter της HUAWEI SUN2000-330 KTL και SUN2000-215 KTL-H1.
  • Οικιακά: N-TYPE πάνελ της TRINA SOLAR με ισχύ από 415Wp έως 440Wp και την πλήρη σειρά οικιακών inverter της Huawei και της KOSTAL.
  • Αποθήκευση: Λύσεις αποθήκευσης της HUAWEI για Οικιακά και για Utility έργα.

Η Active Energy Solutions αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς φωτοβολταϊκού εξοπλισμού σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Η μετάβαση στην πράσινη ενέργεια δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον για συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της Active Energy Solutions η οποία αποτελεί ήδη συνεργάτη επιλογής για τις μεγαλύτερες εταιρίες στην αγορά ενέργειας, κατασκευαστικούς ομίλους με δραστηριότητα στην πράσινη ενέργεια, καθώς και επενδυτές του κλάδου.

Με αφορμή την συμμετοχή της Active Energy Solutions στην έκθεση, ο CEO της εταιρίας, Bασίλης Λαζαρίδης, δήλωσε σχετικά:

«H «Renewable EnergyTech» αποτελεί μια μεγάλου βεληνεκούς διοργάνωση που προσέλκυσε τους μεγαλύτερους «παίκτες» της ενεργειακής αγοράς και έθεσε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την κυκλική οικονομία και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Με τη συμμετοχή της, η Active Energy Solutions είχε την ευκαιρία να έρθει σε άμεση επαφή με τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις, εν δυνάμει συνεργάτες, σημαντικούς επιχειρηματικούς παράγοντες αλλά και να παρουσιάσει για πρώτη φορά μια σειρά από νέα, καινοτόμα προϊόντα».

H ευρωπαϊκών προδιαγραφών έκθεση Renewable EnergyTech εμπλούτισε τη 2η Διεθνή Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green, ενώ προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον και επισκεψιμότητα τόσο από τους επαγγελματίες της αγοράς όσο και από τους ίδιους τους καταναλωτές.

Σημειώνεται ότι η Renewable EnergyTech αποτελεί την πρώτη διεθνούς προσανατολισμού έκθεση που οργανώνεται στην Ελλάδα με στόχευση στην αγορά της πράσινης και έξυπνης ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η οποία παρουσιάζει έντονα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά. Η έκθεση δίνει τη δυνατότητα στις δεκάδες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (φωτοβολταϊκά, αιολικά, βιομάζα, βιοαέρια, υδροηλεκτρικά, γεωθερμία κ.λπ.) της αποθήκευσης ενέργειας, του υδρογόνου και των “πράσινων” αερίων, της ηλεκτροκίνησης, της εξοικονόμησης, των έξυπνων εφαρμογών διαχείρισης και συνολικά στους κλάδους της πράσινης ενεργειακής οικονομίας, να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να έρθουν σε επαφή με τους εν δυνάμει συνεργάτες ή πελάτες τους.

Σχετικα αρθρα

Τετραήμερη εργασία θεσπίζει για τους νέους auditors η PwC Ελλάδας

admin

Κλειδί τα clusters για την ανάπτυξη της ελληνικής ναυτιλίας

admin

Οι προτάσεις των παραγωγών φωτοβολταϊκών στο νομοσχέδιο για τις ΑΠΕ

admin

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότησή τους – Τι λένε παράγοντες της αγοράς

admin

Εφραίμογλου: Το ΕΒΕΑ βρίσκεται σε συζητήσεις για να ασχοληθεί με τις μικροχρηματοδοτήσεις

admin

Μπαθιανάκη (Halcyon Equity Partners): Σε κομβικό σημείο η Ελλάδα για να δημιουργήσουμε μεγαλύτερες, ισχυρότερες εταιρείες

admin

Στο δόκανο της ΕΛ.ΑΣ. παράνομο καζίνο στην Αθήνα

admin

iDNA Genomics: Η συμπόρευση με τη ΒΙΑΝΕΞ και το σχέδιο για εισαγωγή στον Nasdaq (pics + γραφήματα)

admin

Νεοφυείς επιχειρήσεις: 6 δισ. ευρώ για πάνω από 120 σημαντικές εξαγορές στην Ελλάδα το 2023

admin

Ασφάλειες Ι.Χ.: Δυο κύματα ανατιμήσεων και αύξηση των ζημιών

admin

Σχέδια για Nasdaq και εκτίναξη επιδόσεων για την κυπριακή iDNA

admin

Χατζημηνάς (THEON): Η επαναβιομηχανοποίηση της χώρας μπορεί να γίνει μέσω της ψηφιακής επανάστασης

admin