Image default
Επιχειρήσεις

Συνεργασία Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και HELLENiQ ENERGY

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά την HELLENiQ ENERGY, η οποία, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας και των δράσεων της για την Ημέρα της Γυναίκας (8/3), ανέλαβε να ενισχύσει το πολύπλευρο και πολυδιάστατο ανθρωπιστικό έργο του Οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση η HELLENiQ ENERGY θα αναλάβει σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό την δημιουργία χώρου Πολλαπλών Κοινωνικών Δράσεων στο ιστορικό κτήριο του Ε.Ε.Σ. στην Ομόνοια (3ης Σεπτεμβρίου, 21) , τον οποίο θα αξιοποιήσει το Πολυδύναμο Κέντρο Αθηνών του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. Στο νέο κέντρο του Ε.Ε.Σ. θα υλοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, ενισχυτική διδασκαλία, μαθήματα κοινωνικού φροντιστηρίου και απόκτησης δεξιοτήτων για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Ο χώρος θα ενισχυθεί με ειδικό εξοπλισμό (ραπτικές μηχανές και σχετικό εξοπλισμό) και την απαιτούμενη υλικοτεχνική υποδομή για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του κέντρου, ώστε να προσφέρει περισσότερες θέσεις μαθητείας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της HELLENiQ ENERGY κ. Γιάννης Παπαθανασίου, δήλωσε:

«Σήμερα τιμούμε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Γιορτάζουμε μαζί όλα όσα έχουν επιτύχει κι όλα όσα προσφέρουν καθημερινά στην κοινωνία, στην οικονομία, στον πολιτισμό. Το αίτημα για ισότητα παραμένει επίκαιρο και επιτακτικό, σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών και προκλήσεων. Είναι ένα αίτημα που αφορά όλους μας, στην προσπάθεια για συνεκτική, βιώσιμη και πραγματικά δίκαιη ανάπτυξη. Στον Όμιλο HELLENiQ ENERGY συνεχίζουμε να επενδύουμε ουσιαστικά σε μια κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς, που παρέχει ίσες ευκαιρίες και αναπτύσσει το γυναικείο ταλέντο, ως δύναμη καινοτομίας και ανταγωνιστικότητας. Φέτος, υλοποιούμε δράσεις για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης που αφορούν περισσότερες από 660 γυναίκες και τις οικογένειές τους. Τους παρέχουμε πολύπλευρη στήριξη και προσπαθούμε να τους δώσουμε εφόδια για την προσωπική και κοινωνική τους πρόοδο, αλλά και την ισότιμη ένταξή τους στην αγορά εργασίας.»

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, επεσήμανε:

«Ευχαριστούμε θερμά την HELLENiQ ENERGY για την ιδιαίτερα ευγενική απόφαση του Ομίλου. Θεωρούμε τη μεγάλη αυτή δράση ως έμπρακτη απόδειξη εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, αλλά και συνέχισης της μακροχρόνιας και αγαστής συνεργασίας μας προς ενίσχυση και ενδυνάμωση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της χώρας. Παράλληλα, βεβαίως, θα πρέπει να επισημανθεί η ιδιαίτερης σημασίας διαχρονική ανθρωπιστική, αλτρουιστική, αλληλέγγυα κοινωνική προσφορά της HELLENiQ ENERGY, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.»

Σχετικα αρθρα

Sunlight: Στη συμμαχία Upcell για τον μετασχηματισμό της ευρωπαϊκής βιομηχανίας μπαταριών λιθίου

admin

Νέο οικιστικό συγκρότημα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ξεκινά η κατασκευή του Apollo Hills

admin

Titan: Κατήλθε του 5% το ποσοστό ιδίων μετοχών

admin

Χ.Α.: Πώς μπορούν να δημιουργηθούν βάσιμες ελπίδες τερματισμού της πτώσης

admin

«Θωρακίζονται» από κυβερνοεπιθέσεις τα ΕΛΤΑ

admin

ΑΔΜΗΕ για Great Sea Interconnector: Οι κανονιστικές αποφάσεις δεν αλλάζουν

admin

Τεχνική Ολυμπιακή: Εντός του μήνα το πόρισμα της KPMG για Πόρτο Καρράς

admin

ΑVE: Αυξήθηκε στο 28,88% το ποσοστό της Doson Investment

admin

KPMG: Στις 23 Απριλίου το συνέδριo Family Business Forum

admin

AVE: Στο 28,88% αυξήθηκε το ποσοστό της Doson Investment

admin

Παπουτσάνης: Από 25 Απριλίου η καταβολή μερίσματος €0,038/μετοχή

admin

Revoil: Καθαρά κέρδη €2,1 εκατ. το 2023-Πτώση 11,84% στις πωλήσεις

admin