Image default
Επιχειρήσεις

Νέα εταιρική ταυτότητα απέκτησε η Natech

Η Natech Banking Solutions, πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακής τραπεζικής, παρουσίασε σήμερα τη νέα της εταιρική ταυτότητα, σηματοδοτώντας την έναρξη της επόμενης γενιάς προϊόντων της. Στόχος της Natech Banking Solutions είναι να καταστήσει την πρόσβαση σε προηγμένες τεχνολογίες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών προσιτή σε όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον προϋπολογισμό τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ολοκληρωμένη πλατφόρμα της Natech εγγυάται λειτουργικότητα υψηλού επιπέδου σε τοπικές και περιφερειακές τράπεζες που επιθυμούν να εκσυγχρονιστούν. Επιτρέπει σε φιλόδοξα ιδρύματα με περιορισμένο προϋπολογισμό να προωθήσουν την ανάπτυξή τους, να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να αυξήσουν το μερίδιο της αγοράς τους.

Η νέα εταιρική ταυτότητα της Natech σηματοδοτεί την επόμενη φάση της παγκόσμιας ανάπτυξης και της εξέλιξης της γκάμας προϊόντων της εταιρείας, η οποία θέτει ως βασικό στόχο την ενδυνάμωση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των fintech και neobanks, μέσω προσιτής, προηγμένης και ανθεκτικής τεχνολογίας ψηφιακής τραπεζικής.

Πέρυσι, η Natech ολοκλήρωσε με επιτυχία τον πρώτο γύρο χρηματοδότησής της, εξασφαλίζοντας €10 εκατ. για να τροφοδοτήσει στρατηγικές πρωτοβουλίες επέκτασης στην Ευρώπη και να προωθήσει την ανάπτυξη της Snappi – μιας κοινοπραξίας με την Piraeus Financial Holdings με αποστολή την παροχή μιας ανεξάρτητης, χωρίς υποκαταστήματα, αποκλειστικά ψηφιακής τράπεζας που θα εξυπηρετεί την Ευρώπη. Μετά την έναρξη λειτουργίας της, η Snappi θα αποτελέσει ένα πρωτοποριακό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για το Banking-as-a-Service σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Με έδρα τον ταχέως αναπτυσσόμενο τεχνολογικό κόμβο της Νότιας Ευρώπης, τα Ιωάννινα, η Natech έχει επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητές της, δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών και πελατών σε 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Snappi, της Τράπεζας Καρδίτσας, της ZiraatBank, του OΠΑΠ, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και πολλών άλλων.

Ο Θανάσης Ναυρόζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, δηλώνει:

«Είμαστε αφοσιωμένοι στην ενδυνάμωση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, μέσω της πρόσβασης και αξιοποίησης της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας. Η ανανεωμένη εταιρική μας ταυτότητα σηματοδοτεί την έναρξη της επόμενης φάσης για την Natech, με εστίαση στην παγκόσμια ανάπτυξη. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε προηγμένες τραπεζικές λύσεις που είναι προσιτές σε κάθε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον προϋπολογισμό R&D τους. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας, νέους και υφιστάμενους, να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες στους δικούς τους πελάτες. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εξαιρετικούς πελάτες, συνεργάτες, μέλη της ομάδας μας και όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μας για να κάνουν τα τελευταία 20 χρόνια τόσο επιτυχημένα».

Σχετικα αρθρα

Mytilineos: Δωρεάν διάθεση ιδίων μετοχών αξίας €4,96 εκατ.

admin

Μυτιληναίος: Δωρεάν διάθεση ιδίων μετοχών αξίας €4,96 εκατ. σε 61 δικασιούχους

admin

Νέα διοίκηση στον ΟΣΕ, μεταβατικός πρόεδρος ο Γιάννος Γραμματίδης

admin

Alumil: Αύξηση πωλήσεων το 2023, πλήγμα στα κέρδη από την τιμή του αλουμινίου

admin

Προοδευτική: Στο 26,3% το ποσοστό της Χρυσούλας Κούτλα

admin

Southrock Asset Management: Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο Γ. Δεληκανάκης

admin

Καθαρά κέρδη 1,3 εκατ. ευρώ το 2023 για τη Neurosoft

admin

Ακτωρ: Παραδόθηκε ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος Καλλονή – Σίγρι

admin

Πολλαπλές διακρίσεις απέσπασε η Alpha Bank στα PR Awards 2024

admin

Χατζηγάκης (Hexicon): «Κλειδί» στην πράσινη μετάβαση η τεχνολογία πλωτών αιολικών

admin

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Αγοράζει το 38,79% της Reds έναντι 60,1 εκατ.

admin

Χρηματιστήριο: Περιμένοντας την αξιολόγηση της S&P

admin