
Καλούνται οι Μέτοχοι της Ανωνύμου Εταιρείας “ΔΟΥΡΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ Α.Ε.” σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την 14η Φεβρουαρίου 2025 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00′ π.μ., στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Πάτρα, οδ Μαραγκοπούλου αρ. 80, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων που καταρτίστηκαν σύμφωνα με τα Δ.Π.Χ.Α. της εταιρικής χρήσης 2023 (1/1/2023 – 31/12/2023), με τις επ’ αυτών εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, συμπεριλαμβανομένης της Δήλωσης Εταιρικής Διακυβέρνησης και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή.
2. Υποβολή της Έκθεσης Πεπραγμένων της Επιτροπής Ελέγχου για τη χρήση 01.01. έως 31.12.2023, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν.4449/2017.
3. Έγκριση συνολικής διαχείρισης και Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή -Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και τη διαχείριση της εταιρικής χρήσης 2023.
4. Έγκριση καταβληθέντων μισθών και αμοιβών σε ορισμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 2023 και έγκριση ανώτατου ορίου αυτών που αφορούν στη χρήση 2024 και μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση που θα εγκρίνει τι χρήση του έτους 2024.
5. Υποβολή και Έγκριση έκθεσης αποδοχών μελών ΔΣ για τη χρήση 2024 σύμφωνα με το άρθρο 112 Ν.4548/2018 και έγκριση της πολιτικής αποδοχών του άρθρου 110 Ν.4548/2018.
6. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή για τον έλεγχο των ετήσιων και ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2024 και καθορισμός της αμοιβής τους.
7. Υποβολή αναφοράς ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών ΔΣ προς την Γενική Συνέλευση σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 9 του Ν.4706/2020.
8.- Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για σύναψη δανείου, ομολογιακού με ιδιωτική τοποθέτηση ή απλού, με τους ειδικότερους όρους που ήθελε διαπραγματευθεί και συμφωνήσει, με στρατηγικό επενδυτή ή/και με μέλη του ΔΣ ή/και μετόχους της εταιρίας, και πάντως με προσωπικές εγγυήσεις μελών ΔΣ και μετόχων της εταιρίας με σκοπό την εξόφληση τραπεζικού δανεισμού της εταιρίας.
9. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας θα λάβει χώρα Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, της οποίας ο χρόνος ορίζεται με την παρούσα πρόσκληση για την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:00′ π.μ., στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Πάτρα, οδ Μαραγκοπούλου αρ. 80, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ανωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.