Close Menu
sofokleous10.gr
    What's Hot

    Τουλάχιστον 10 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα, ανάμεσά τους γαμπρός που ετοιμαζόταν να παντρευτεί

    June 8, 2026

    Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Ισραήλ: Ένας έφεδρος νεκρός και πέντε τραυματίες

    June 7, 2026

    «Χρόνια πολλά αγάπη μου»: Οι ευχές του πρωθυπουργού στην κόρη του, Σοφία

    June 7, 2026
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Trending
    • Τουλάχιστον 10 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα, ανάμεσά τους γαμπρός που ετοιμαζόταν να παντρευτεί
    • Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Ισραήλ: Ένας έφεδρος νεκρός και πέντε τραυματίες
    • «Χρόνια πολλά αγάπη μου»: Οι ευχές του πρωθυπουργού στην κόρη του, Σοφία
    • Δημοσκόπηση Marc: Σταθερά 2ος ο Τσίπρας, 3η η Καρυστιανού – Εξαϋλώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ
    • Ανδρουλάκης από το Αρκαλοχώρι: Μητσοτάκης και κυβέρνηση ΝΔ πρέπει να γίνουν παρελθόν
    • ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός που έγινε συνώνυμος με τη στασιμότητα, δεν μπορεί να μιλά για την Ελλάδα του 2030
    • Οι ΗΠΑ κατέρριψαν δύο ιρανικά drones στα Στενά του Ορμούζ
    • Bybit: Προσφέρει πρόσβαση σε tokenized IPO σε ιδιώτες επενδυτές – Αρχή με την SpaceX
    • Home
    • About
    • Advertise
    • Career
    • Contact
    Facebook X (Twitter) Instagram
    sofokleous10.grsofokleous10.gr
    Subscribe
    Monday, June 8
    • Home
    • Πρώτο Θέμα
    • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Πολιτική
    • Διεθνή
    • Ευρώπη
    • Τράπεζες
      • PIRAEUS BANK
      • ALPHA BANK
      • EUROBANK
      • NATIONAL BANK
    • Σοφοκλέους 10
    • Αγορές
    • Τοις Μετρητοίς
    • Ανάλυση
    • Videos
    • Opinion LEADERS
    • CryptoNews
    sofokleous10.gr
    Home»Επιχειρήσεις
    metlen:-Κάλυψαν-ανταλλάξιμες-ομολογίες-θυγατρικές-της-fairfax
    Metlen: Κάλυψαν ανταλλάξιμες ομολογίες θυγατρικές της Fairfax

    Metlen: Κάλυψαν ανταλλάξιμες ομολογίες θυγατρικές της Fairfax

    By adminApril 4, 2025 Επιχειρήσεις No Comments3 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Την κάλυψη ανταλλάξιμων ομολογιών που αντιστοιχούν σε 1.875.000 μετοχές από θυγατρικές της Fairfax, στο πλαίσιο της σχετικής συμφωνίας των δυο πλευρών ανακοίνωσε η Metlen. 

    Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
    Προσθέστε το sofokleous10.gr στο Google

    Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο: 

    Η Metlen Energy & Metals Α.Ε. («METLEN») γνωστοποιεί, βάσει της σχετικής ενημέρωσης που έλαβε την 02.04.2025, από την FFHL Group Ltd., μια εταιρεία 100% θυγατρική της Fairfax Financial Holdings Limited («FFH»), ότι στις 28.03.2025, οι εταιρείες με τις επωνυμίες Northbridge General Insurance Corporation, Zenith Insurance Company (US), Newline Europe Versicherung AG, Trustees of Newline Syndicate 1218, Newline Insurance Company Limited, Odyssey Reinsurance Company, Hudson Excess Insurance Company, Hudson Insurance Company, United States Fire Insurance Company, the North River Insurance Company, Brit Reinsurance (Bermuda) Limited (εφεξής από κοινού: οι «Ομολογιούχοι»), προέβησαν, μεταξύ άλλων εταιρειών του Ομίλου της FFH, σε κάλυψη ανταλλάξιμων ομολογιών που εξέδωσε στις 28.03.2025 η ΜETLEN, οι οποίες ενσωματώνουν δικαίωμα των Ομολογιούχων να αποκτήσουν, οποτεδήποτε μέχρι τη λήξη του ομολογιακού δανείου (ήτοι έως τις 28.03.2027), κατά τη διακριτική τους ευχέρεια, συνολικά 1.875.000 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές της ΜETLEN, επομένως προέβησαν σε έμμεση, κατά την έννοια του άρθρου 11 παρ. 1 του Ν. 3556/2007, απόκτηση των εν λόγω μετοχών της ΜETLEN, που εκπροσωπούν ποσοστό 1,31% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου αυτής.

    Οι μετοχές αυτές, αθροιζόμενες με μετοχές της ΜETLEN που κατέχουν ήδη κατά την ως άνω ημεροχρονολογία τόσο οι Ομολογιούχοι, όσο και έτερες θυγατρικές της FFHL Group Ltd. (εφεξής: οι «Έτεροι Μέτοχοι»), ήτοι 6.703.284 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές της ΜETLEN, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 4,69% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της, οδηγούν σε ένα αθροιστικό ποσοστό συμμετοχής 6,00% (ήτοι 8.578.284 μετοχές) που συνεπάγεται υπέρβαση, την 28.03.2025, σε επίπεδο θυγατρικής FFHL Group Ltd., του ορίου 5% σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 1 του Ν. 3556/2007.

    Οι Έτεροι Μέτοχοι είναι οι εταιρείες με τις επωνυμίες: (α) HWIC Value Opportunities Fund, (β) Odyssey Reinsurance (Barbados) Ltd (γ) Eurolife FFH General Insurance Single Member S.A. και (δ) Eurolife FFH Life Insurance Single Member S.A.

    Η FFHL Group Ltd. ελέγχει, μέσω αλυσίδας ελεγχόμενων επιχειρήσεων, τους Ομολογιούχους και τους Έτερους Μετόχους, και επομένως, κατέχει έμμεσα, βάσει του άρθρου 10 περ. (ε) του Ν. 3556/2007 ποσοστό μεγαλύτερο του 5% των δικαιωμάτων ψήφου της στην ΜETLEN. Καμία άλλη από τις ελεγχόμενες επιχειρήσεις της FFH δεν κατέχει αυτοτελώς ποσοστό μεγαλύτερο του 5% των δικαιωμάτων ψήφου της ΜETLEN.

    Προς αποφυγή παρερμηνειών, δέον να διευκρινιστεί ότι η ως άνω γνωστοποιηθείσα συμμετοχή αποτελεί υποσύνολο της συνολικής συμμετοχής της ελέγχουσας την FFHL Group Ltd., εταιρείας με την επωνυμία Fairfax Financial Holdings Limited (FFH) στη ΜETLEN, σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις της ΜΕTLEN από 10.02.2025 και 24.03.2025.

    Ακολουθήστε μας στα social media!
    Facebook X LinkedIn TikTok
    admin

    Keep Reading

    Bybit: Προσφέρει πρόσβαση σε tokenized IPO σε ιδιώτες επενδυτές – Αρχή με την SpaceX

    «Ψωμί» για νέες εξαγορές προσφέρει η βιομηχανία τροφίμων –  Όλα τα deals του 2026

    Air France-KLM: Θετική στην προοπτική πρότασης εξαγοράς της EasyJet

    Petronas: Επιδιώκει πρόσβαση σε σημαντικό κοίτασμα φυσικού αερίου στο Τουρκμενιστάν

    Ιταλία: Πρόταση συγχώνευσης κατέθεσε η Banco BPM στην Banca Monte dei Paschi

    Tα ελληνικά ναυπηγεία επενδύουν σε διεθνείς συνεργασίες και διεκδικούν ρόλο στο ευρωπαϊκό αμυντικό οικοσύστημα

    Add A Comment

    Comments are closed.

    Follow @x
    Latest Posts

    Τουλάχιστον 10 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα, ανάμεσά τους γαμπρός που ετοιμαζόταν να παντρευτεί

    June 8, 2026

    Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Ισραήλ: Ένας έφεδρος νεκρός και πέντε τραυματίες

    June 7, 2026

    «Χρόνια πολλά αγάπη μου»: Οι ευχές του πρωθυπουργού στην κόρη του, Σοφία

    June 7, 2026

    Δημοσκόπηση Marc: Σταθερά 2ος ο Τσίπρας, 3η η Καρυστιανού – Εξαϋλώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ

    June 7, 2026

    Ανδρουλάκης από το Αρκαλοχώρι: Μητσοτάκης και κυβέρνηση ΝΔ πρέπει να γίνουν παρελθόν

    June 7, 2026
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    © 2026 ThemeSphere. Designed by ThemeSphere.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.