«Μένει ακόμη στην κυβέρνηση ο κ. Κέλλας;», αυτό το ερώτημα θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ με νεότερη ανακοίνωσή του, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Μένει ακόμη στην κυβέρνηση ο κ. Κέλλας;
Μετά τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ και τους διαλόγους που ήρθαν στο φως, στους οποίους ο στενός συνεργάτης του κ. Κέλλα φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις ρουσφετιών και «τακτοποιήσεων» με φόντο αγροτικές επιδοτήσεις, προκαλεί εύλογα ερωτήματα η κάλυψη του Μεγάρου Μαξίμου.
Τη στιγμή που έχουν ήδη παραιτηθεί τέσσερα κυβερνητικά στελέχη, η παραμονή του κ. Κέλλα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συνιστά πολιτική πρόκληση.
Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις: Πόσα ακόμα πρέπει να αποκαλυφθούν για να πάψει να καλύπτει τους συνεργάτες».
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το sofokleous10.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.