Close Menu
sofokleous10.gr
    What's Hot

    ΑΔΜΗΕ: Από 4/9 η καταβολή καθαρού υπόλοιπου μερίσματος για το 2025 – Το νέο ΔΣ

    July 17, 2026

    «Χρυσές» θα πληρώνουν τις αναρτήσεις του Τραμπ οι επενδυτές: Θέλει να τους χρεώνει με 100.000 δολάρια το μήνα για να…. τις βλέπουν πρώτοι

    July 17, 2026

    Η Lidl Ελλάς αποσπά 11 βραβεία στα Loyalty Awards 2026

    July 17, 2026
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Trending
    • ΑΔΜΗΕ: Από 4/9 η καταβολή καθαρού υπόλοιπου μερίσματος για το 2025 – Το νέο ΔΣ
    • «Χρυσές» θα πληρώνουν τις αναρτήσεις του Τραμπ οι επενδυτές: Θέλει να τους χρεώνει με 100.000 δολάρια το μήνα για να…. τις βλέπουν πρώτοι
    • Η Lidl Ελλάς αποσπά 11 βραβεία στα Loyalty Awards 2026
    • ΕΚΤΕΡ: Υπογραφή Δεύτερης Τροποποιητικής Σύμβασης για το έργο «Infinity, Six Senses Porto Heli»
    • Στη «ζυγαριά» κοινωνικές παροχές και κίνητρα εργασίας
    • Η Ευρώπη προ του «Κινεζικού Σοκ 2.0» – Μια επερχόμενη σύγκρουση
    • EE: Νέοι κανόνες για να σταματήσει η καταστροφή απούλητων ρούχων και υποδημάτων
    • Ο Τραμπ εξετάζει κλιμάκωση κατά του Ιράν λέει το Axios – Οι ΗΠΑ στέλνουν δεκάδες αεροσκάφη στο Ισραήλ
    • Home
    • About
    • Advertise
    • Career
    • Contact
    Facebook X (Twitter) Instagram
    sofokleous10.grsofokleous10.gr
    Subscribe
    Saturday, July 18
    • Home
    • Πρώτο Θέμα
    • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Πολιτική
    • Διεθνή
    • Ευρώπη
    • Τράπεζες
      • PIRAEUS BANK
      • ALPHA BANK
      • EUROBANK
      • NATIONAL BANK
    • Σοφοκλέους 10
    • Αγορές
    • Τοις Μετρητοίς
    • Ανάλυση
    • Videos
    • Opinion LEADERS
    • CryptoNews
    sofokleous10.gr
    Home»Πολιτική
    Μαρινάκης:-Δεν-είμαστε-η-κυβέρνηση-της-Μόριας-και-της-Ειδομένης-και-των-κέντρων-της-ντροπής
    Μαρινάκης: Δεν είμαστε η κυβέρνηση της Μόριας και της Ειδομένης και των κέντρων της ντροπής

    Μαρινάκης: Δεν είμαστε η κυβέρνηση της Μόριας και της Ειδομένης και των κέντρων της ντροπής

    By adminJuly 14, 2025 Πολιτική No Comments3 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    «Αυτήν τη στιγμή η απόλυτη προτεραιότητα είναι το συμφέρον της χώρας και των πολιτών. Προφανώς, εμείς δεν είμαστε η κυβέρνηση της Μόριας και της Ειδομένης και των κέντρων της ντροπής. Είμαστε, όμως, η κυβέρνηση που αντιμετώπισε την κρίση στον Έβρο και τις υβριδικές απειλές των λαθροδιακινητών στο Αιγαίο», τόνισε, σε συνέντευξή του στη Liberal και τη δημοσιογράφο, Λίδα Μπόλα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

    Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
    Προσθέστε το sofokleous10.gr στο Google

    «Μας ενδιαφέρει η αποτελεσματικότητα. Θα κάνουμε ό,τι πρέπει, λοιπόν, για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών. Το επαναλαμβάνω. Σε αυτό δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις. Δεν πρόκειται να βάλουμε τίποτα άλλο στο ζύγι, μπροστά σε αυτό», πρόσθεσε.

    Σε ερώτηση για το κράτος δικαίου, ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Η ετήσια έκθεση για το κράτος δικαίου είναι η πιο ηχηρή και αποστομωτική απάντηση, εκκωφαντική θα τη χαρακτήριζα, στους επαγγελματίες συκοφάντες της χώρας στο εξωτερικό. Και αναφέρομαι στα κόμματα, τα οποία συκοφαντούν κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή την Ελλάδα και βασίζονται σε εκθέσεις δήθεν αρμόδιων για το κράτος δικαίου, που κατατάσσουν τη χώρα μας κάτω ακόμη και από απολυταρχικά καθεστώτα».

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες με τη μεγαλύτερη πρόοδο, για ακόμα μία χρονιά. Και σε ζητήματα δικαιοσύνης και σε ζητήματα νομοθέτησης και ειδικά στο κομμάτι του χαρτοφυλακίου που έχω την τιμή να χειρίζομαι, για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ήταν η καλύτερη έκθεση των τελευταίων ετών. Αναγνώρισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αξιοσημείωτη πρόοδο στο κομμάτι των media, της ελευθερίας του Τύπου και της προστασίας των δημοσιογράφων, αναφέροντας ονομαστικά και το τελευταίο νομοσχέδιο, το οποίο είχα την τιμή να εισηγηθώ στη Βουλή και ψηφίστηκε, δυστυχώς, μόνο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Και λέω “δυστυχώς”, διότι δεν υπήρχε συναίνεση για ζητήματα που αναγνώρισε όλος ο Τύπος», ανέφερε.

    Ερωτηθείς για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι στο επίκεντρο της ΔΕΘ θα είναι η οικογένεια και όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες. «Το δεύτερο που θέλω να συγκρατήσετε για τη ΔΕΘ είναι η στήριξη της μεσαίας τάξης. Οι συνεπείς, αυτοί οι οποίοι οριακά τα έβγαλαν πέρα τα τελευταία χρόνια. Οι άνθρωποι, οι οποίοι είδαν τις συντάξεις τους, τους μισθούς τους, να πέφτουν τα προηγούμενα χρόνια και σταδιακά βλέπουν αυτό να αποκαθίσταται και θέλουν και άλλο. Και χρειάζεται και άλλο. Και η τρίτη λέξη που θέλω να συγκρατήσετε είναι φοροελαφρύνσεις. Είναι ο μόνος τρόπος όλα αυτά να γίνουν με όρους σταθερότητας, δηλαδή να εφαρμοστούν και να έρθουν για να μείνουν. Η έκταση αυτών των παρεμβάσεων έχει να κάνει με τον δημοσιονομικό χώρο. Θεωρώ ότι θα είναι ικανός, με βάση τα πρώτα δεδομένα που έχουμε και τις ενδείξεις από το οικονομικό επιτελείο», τόνισε οκ. Μαρινάκης.

    Ακολουθήστε μας στα social media!
    Facebook X LinkedIn TikTok

    admin

    Keep Reading

    Κυπριακό: Ο Γκουτέρες εντείνει τις προσπάθειες

    Έκθεση Κράτους Δικαίου 2026: Σταθερή μεταρρυθμιστική πρόοδος της Ελλάδας

    Παππάς: Η απόφαση της 6ης Ιουνίου αποδείχθηκε ανεφάρμοστη – Συγκρότηση συλλογικής ηγεσίας ενόψει των εκλογών

    Παπανδρέου για κάνναβη: «Πολιτική που διατηρεί τα κέρδη του διακινητή, δεν είναι κατά των ναρκωτικών»

    Μαρινάκης: Η Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επιβεβαιώνει τα σταθερά βήματα της Ελλάδας στο Κράτος Δικαίου

    Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: Η Ρένα Δούρου μοναδική υποψήφια για την προεδρία της ΚΟ

    Add A Comment

    Comments are closed.

    Follow @x
    Latest Posts

    ΑΔΜΗΕ: Από 4/9 η καταβολή καθαρού υπόλοιπου μερίσματος για το 2025 – Το νέο ΔΣ

    July 17, 2026

    «Χρυσές» θα πληρώνουν τις αναρτήσεις του Τραμπ οι επενδυτές: Θέλει να τους χρεώνει με 100.000 δολάρια το μήνα για να…. τις βλέπουν πρώτοι

    July 17, 2026

    Η Lidl Ελλάς αποσπά 11 βραβεία στα Loyalty Awards 2026

    July 17, 2026

    ΕΚΤΕΡ: Υπογραφή Δεύτερης Τροποποιητικής Σύμβασης για το έργο «Infinity, Six Senses Porto Heli»

    July 17, 2026

    Στη «ζυγαριά» κοινωνικές παροχές και κίνητρα εργασίας

    July 17, 2026
    Facebook X (Twitter)
    © 2026

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.