Close Menu
sofokleous10.gr
    What's Hot

    Η στιγμή που ο Τραμπ υπογράφει το αντίγραφο της συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν: «Το υπέγραψα στις Βερσαλλίες», δείτε βίντεο

    June 18, 2026

    ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν ηλεκτρονικά μνημόνιο κατανόησης – Τα 14 σημεία της συμφωνίας

    June 18, 2026

    Απειλεί εκ νέου ο Τραμπ το Ιράν: Θα βομβαρδίσουμε ξανά εάν δεν έχουμε συμφωνία εντός 60 ημερών

    June 18, 2026
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Trending
    • Η στιγμή που ο Τραμπ υπογράφει το αντίγραφο της συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν: «Το υπέγραψα στις Βερσαλλίες», δείτε βίντεο
    • ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν ηλεκτρονικά μνημόνιο κατανόησης – Τα 14 σημεία της συμφωνίας
    • Απειλεί εκ νέου ο Τραμπ το Ιράν: Θα βομβαρδίσουμε ξανά εάν δεν έχουμε συμφωνία εντός 60 ημερών
    • Πιερρακάκης: «Η ισχυρή πορεία της οικονομίας δεν έχει αξία αν δεν βελτιώνει την καθημερινότητα του πολίτη»
    • Τραμπ: Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Fed θα αυξήσει τα επιτόκια
    • Η Fed γυρίζει σελίδα: Από τις μειώσεις επιτοκίων στο ενδεχόμενο νέων αυξήσεων
    • Πτωτικά κινήθηκαν οι τρεις βασικές δείκτες της Wall Street
    • Υποχώρηση στη Wall Street μετά το «σήμα» της Fed για πιο «σφιχτή» νομισματική πολιτική
    • Home
    • About
    • Advertise
    • Career
    • Contact
    Facebook X (Twitter) Instagram
    sofokleous10.grsofokleous10.gr
    Subscribe
    Thursday, June 18
    • Home
    • Πρώτο Θέμα
    • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Πολιτική
    • Διεθνή
    • Ευρώπη
    • Τράπεζες
      • PIRAEUS BANK
      • ALPHA BANK
      • EUROBANK
      • NATIONAL BANK
    • Σοφοκλέους 10
    • Αγορές
    • Τοις Μετρητοίς
    • Ανάλυση
    • Videos
    • Opinion LEADERS
    • CryptoNews
    sofokleous10.gr
    Home»Επιχειρήσεις
    Τη-γυναικεία-επιχειρηματικότητα-στηρίζει-η-alpha-bank
    Τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στηρίζει η Alpha Bank

    Τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στηρίζει η Alpha Bank

    By adminJuly 30, 2025 Επιχειρήσεις No Comments3 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Η Alpha Bank αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη της τόσο στον τουρισμό όσο και στην γυναικεία επιχειρηματικότητα, μετά και την πρόσφατη υπογραφή σύμβασης χρηματοδότησης της VMV Ξενοδοχειακές – Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ, μέσω του ΤΑΑ. Μέτοχοι της εταιρείας είναι οι: Βένια Παπαθανασοπούλου, Βασιλική Δεληστάθη και Muriel Laurence Marcelle Abecassi, οι οποίες προτίθενται να ιδρύσουν Ξενοδοχειακή Μονάδα – boutique hotel – 4 αστέρων, συνολικής δυναμικότητας 8 δωματίων και 23 κλινών στη θέση «Όρμος Υστερνίων», στην Τήνο.

    Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
    Προσθέστε το sofokleous10.gr στο Google

    Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το έργο ύψους 2,2 εκατομμύριων ευρώ αφορά την ανακαίνιση υφιστάμενου παλαίου κτηρίου στην περιοχή. Το επενδυτικό σχέδιο έχει υπαχθεί στο καθεστώς του Αναπτυξιακού Νόμου Ν.4887/2022, με συνολικό ενισχυόμενο προϋπολογισμό €0,91 εκατ. και συνολικό ποσό επιχορήγησης €437.081,50, ήτοι σε ποσοστό 48%.

    Η τελετή υπογραφής της δανειακής σύμβασης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αlpha Bank, παρουσία του Small Business Banking Director της Τράπεζας, Αλέξανδρου Τόλια και του Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ορέστη Καβαλάκη.

    Ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης δήλωσε σχετικά:

    «Η επένδυση στην Τήνο είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς το Ταμείο Ανάκαμψης μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και εν προκειμένω και της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Μέσα από την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων του Ταμείου, υποστηρίζουμε επενδυτικά σχέδια που σέβονται το περιβάλλον και την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για βιώσιμη ανάπτυξη και ποιοτικό τουρισμό»

    Ο Αλέξανδρος Τόλιας, Small Business Banking Director της Αlpha Bank δήλωσε:

    «Η Αlpha Bank αποδεικνύει έμπρακτα πως βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων της χώρας. Παράλληλα, είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να κάνουμε το όραμα τριών εξαιρετικών επιχειρηματιών πραγματικότητα, τριών γυναικών που κατέθεσαν ένα οργανωμένο και φιλόδοξο επενδυτικό σχέδιο που θα ενισχύσει την τοπική οικονομία της Τήνου».

    Οι μέτοχοι της εταιρείας δήλωσαν:

    «Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στην Αlpha Bank και στο Ταμείο Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας. Χάρη σε αυτή τη σημαντική χρηματοδότηση, μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του οράματός μας για τη στήριξη του τουρισμού στο νησί που έχουμε αγαπήσει, την Τήνο μας, με την Ίδρυση της εν λόγω Ξενοδοχειακής Μονάδας 4* μέσω της μετατροπής υφιστάμενου κτιρίου. Όραμά μας, οι προσωπικές μας αξίες, του σεβασμού, της απλότητας, της ποιότητας υπηρεσίας και της ευγένειας, να αποτυπωθούν στο έργο μας και να τεθούν στην υπηρεσία των επισκεπτών μας και της Τοπικής Κοινότητας Υστερνίων. Το έργο αυτό θα αναβαθμίσει σημαντικά την περιοχή και θα καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες ζήτησης υποδομών φιλοξενίας. Η επένδυση αυτή δεν αφορά μόνο στη δημιουργία ενός κτηρίου, αλλά και τη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος σύγχρονης αντίληψης του τουρισμού, που θα εμπνέει και θα ενδυναμώνει εξελίξεις στο χώρο».

    Η επένδυση θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης-NextGenerationEU.

    Ακολουθήστε μας στα social media!
    Facebook X LinkedIn TikTok
    admin

    Keep Reading

    ΔΑΑ: Υπερκάλυψη 5,2 φορές για το ομόλογο των 500 εκατ. – Προσφορές άνω των 2,6 δισ.

    Attica Πολυκαταστήματα: Στις 24 Ιουνίου η έναρξη της δημόσιας προσφοράς

    Allwyn: Ξεκινά πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών ύψους έως €150 εκατ.

    Πρώτη γυναίκα CEO στην ιστορία του Ομίλου CME

    Εγκρίθηκε από την Επ. Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό της «Aττικά Πολυκαταστήματα»

    Project Voria: Τον Μάιο του 2028 τα εγκαίνια του καζίνο Αμαρουσίου

    Add A Comment

    Comments are closed.

    Follow @x
    Latest Posts

    Η στιγμή που ο Τραμπ υπογράφει το αντίγραφο της συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν: «Το υπέγραψα στις Βερσαλλίες», δείτε βίντεο

    June 18, 2026

    ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν ηλεκτρονικά μνημόνιο κατανόησης – Τα 14 σημεία της συμφωνίας

    June 18, 2026

    Απειλεί εκ νέου ο Τραμπ το Ιράν: Θα βομβαρδίσουμε ξανά εάν δεν έχουμε συμφωνία εντός 60 ημερών

    June 18, 2026

    Πιερρακάκης: «Η ισχυρή πορεία της οικονομίας δεν έχει αξία αν δεν βελτιώνει την καθημερινότητα του πολίτη»

    June 18, 2026

    Τραμπ: Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Fed θα αυξήσει τα επιτόκια

    June 17, 2026
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    © 2026 ThemeSphere. Designed by ThemeSphere.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.