Στο κόκκινο έκλεισε το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς η άνοδος των τιμών του πετρελαίου και των αποδόσεων των ομολόγων, μαζί με τις νέες ανησυχίες για τη Μέση Ανατολή ενθάρρυναν τους λίγους ενεργούς επενδυτές να επιδείξουν προσοχή.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 272,63 μονάδων (-0,51%), στις 53.459,78 μονάδες.
Ακολουθήστε το sofokleous10.gr στη Google
Προσθέστε μας στις προτιμώμενες πηγές σας για να βλέπετε
συχνότερα τις ειδήσεις και τις αναλύσεις μας στη Google.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιριών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με απώλειες 84,25 μονάδων ( -0,32%), στις 26.644,91 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, υποχώρησε κατά 40,70 μονάδες (- 0,52%) στις 7.745,06 μονάδες.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της - στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.

