Η Alpha Bank υποδέχθηκε, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, φοιτητές και φοιτήτριες από το Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Job Shadowing, ενισχύοντας τη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που προάγει τη συμπερίληψη, τη διαφορετικότητα και τις ίσες ευκαιρίες. Η φετινή δράση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Alpha Bank Campus, στο ανακαινισμένο κτίριο της τράπεζας στην οδό Σταδίου 40.
Κατά τη διάρκεια της δράσης, τα μέλη της εξαμελούς ομάδας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank, Λάζαρο Παπαγαρυφάλλου, με τον οποίο συζήτησαν τα ενδιαφέροντα και τις επαγγελματικές τους προσδοκίες. Η συζήτηση υπογράμμισε τη σημασία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που παρέχει ουσιαστικές ευκαιρίες συμμετοχής και εξέλιξης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Με αφορμή τη συνάντηση, ο κ. Παπαγαρυφάλλου δήλωσε: «Ήταν μεγάλη χαρά να υποδεχθούμε ξανά τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής

