Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να παρουσιάσει σχέδια για επενδύσεις ύψους 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Νότια Κορέα σε ενεργειακά έργα σε όλες τις ΗΠΑ, όπως μετέδωσε την Τετάρτη το - News, επικαλούμενο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.
Σε αυτά τα έργα περιλαμβάνονται πυρηνικοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής, μιας μονάδας παραγωγής ενέργειας και ενός εγχειρήματος εξαγωγής φυσικού αερίου,
Νωρίτερα την Τετάρτη, το Reuters είχε μεταδώσει ότι ο Τραμπ αναμένεται να ανακοινώσει σχέδια για την αξιοποίηση ποσού περίπου 54 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το πακέτο στρατηγικών επενδύσεων ύψους 350 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει δεσμευτεί να διαθέσει η Νότια Κορέα, προκειμένου να υποστηριχθεί η κατασκευή μιας μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Αλάσκα και να χρηματοδοτηθούν άλλα έργα στις ΗΠΑ.
Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει άμεσα το δημοσίευμα του -.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της - στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.

