Image default
Διεθνή

Πρίγκιπας Άντριου: Θα καθαρίσει το όνομά του από όσα του προσάπτει η πρώην «σκλάβα του σεξ» του Έπσταϊν;

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθεί ενός της ημέρας ένας διακανονισμός μεταξύ του Αμερικανού παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν και της Βιρτζίνια Τζιούφρι, μία από τις ανήλικες «σκλάβες του σεξ» που είχε ψαρέψει η πρώην ερωμένη του πάμπλουτου χρηματιστή, Γκισλέιν Μάξγουελ, για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις του ιδίου και των φίλων του, ανάμεσά τους ο πρίγκιπας Άντριου.

Ο διακανονισμός επιτεύχθηκε το 2009 και αναμένεται να δημοσιευθεί ύστερα από δικαστική εντολή στις ΗΠΑ, όπως αναφέρει το BBC.

Οι δικηγόροι του πρίγκιπα Άντριου πιστεύουν ότι, με τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας αυτής, θα μπορούσε να απαλλαγεί ο Δούκας του Γιορκ από τις κατηγορίες που του προσάπτει η κυρία Τζιούφρι, η οποία, τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση όταν ήταν 17 ετών. Από την πλευρά του, ο γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ αρνείται τους ισχυρισμούς της.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Δούκα του Γιορκ, Άντριου Μπρέτλερ είχε υποστηρίξει σε προηγούμενη ακρόαση ότι, η «συμφωνία διευθέτησης» μεταξύ Έπσταιν και Τζιούφρι θα έβαζε τέλος στην αγωγή της έναντι του πελάτη του.

Ο πρίγκιπας Άντριου κατηγορείται για τον βιασμό της Βιρτζίνια Τζιούφρι όταν ήταν ανήλικη και ανήκε στο «χαρέμι» της Γκισλέιν Μάξγουελ. Η 38χρονη σήμερα Βιρτζίνια ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Άντριου της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν έφηβη στις επαύλεις των Έπσταϊν και της πρώην ερωμένης και συνεργάτιδάς του Γκισλέιν Μάξγουελ.

Υπενθυμίζεται ότι, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ίδιος το 2019 στο BBC Newsnight, είχε δηλώσει ότι έχει ένα ιατρικό πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να ιδρώσει, σε αντίθεση με όσα η γυναίκα είχε αναφέρει στις περιγραφές που συνοδεύουν την καταγγελία της. Στο αίτημα που κατατέθηκε από τους δικηγόρους της 38χρονης καλείται ο πρίγκιπας Άντριου να παράσχει «όλα τα έγγραφα που αφορούν την υποτιθέμενη ιατρική του κατάσταση ανιδρωσίας, της υποϊδρωσίας ή της αδυναμίας του να ιδρώσει».

Οι δικηγόροι του πρίγκιπα Άντριου υποστήριξαν ότι, το επίμαχο αίτημα συνιστά παρενόχληση και ζητά τη παροχή εμπιστευτικών και ιδιωτικής φύσεως πληροφοριών που είναι άσχετα με την υπόθεση και δεν θα οδηγήσουν στην ανακάλυψη αποδεκτών αποδεικτικών στοιχείων». Πρόσθεσαν επίσης ότι, ο πρίγκιπας Άντριου δεν έχει στην κατοχή του τέτοια έγγραφα να παραδώσει. Επιπλέον, στο ίδιο αίτημα ζητείται η παροχή στοιχείων σχετικά με τα ταξίδια του πρίγκιπα Άντριου με τα αεροπλάνα του Έπσταϊν και την επικοινωνία που είχε με τον πάμπλουτο φίλο του και την Μάξγουελ.

Στο μεταξύ, ο Βρετανός μεγαλοδικηγόρος Ραντ Σέιγκερ καλεί τον πρίγκιπα Άντριου να καταθέσει στο δικαστήριο και να μην κρύβεται άλλο στο Κάστρο του Ουίνδσορ σχετικά με το ρόλο του στα σεξουαλικά όργια με ανήλικες «σκλάβες του σεξ» που είχε ψαρέψει η «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ για λογαριασμό του πρώην εραστή της και της παρέας του, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sun».

Ειδήσεις σήμερα:Τρελή καζούρα στο Twitter για το disco look του Τζεφ Μπέζος με κολλητό πουκάμισο και… γυαλί καρδούλαΠρωτοφανής υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Της επιτέθηκε η αδερφή της και την θώπευσε ενώ κοιμόταν



Άρον – άρον αφαιρέθηκε η σημαία της Ε.Ε. από την Αψίδα του Θριάμβου μετά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

Σχετικα αρθρα

Αποκάλυψη στενής συνεργάτιδας της Κέιτ και του Ουίλιαμ: Περνούν μια κόλαση μετά τη διάγνωση με καρκίνο

admin

Τελεσίγραφο Ισραήλ στη Χαμάς: Συμφωνήστε εντός μιας εβδομάδας στο σχέδιο εκεχειρίας ή εισβάλουμε στη Ράφα

admin

Κιμ Γιονγκ Ουν: Οι 25 εκλεκτές παρθένες του δικτάτορα – Η ομάδα ηδονής που τον διασκεδάζει

admin

Βρετανία – Εκλογές: Οι Εργατικοί πετυχαίνουν μια πρώτη μεγάλη νίκη έναντι των Συντηρητικών του Ρίσι Σούνακ

admin

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρός κηρύχθηκε άλλος ένας όμηρος της Χαμάς

admin

Κολούμπια: Πρόταση μομφής κατά της προέδρου από καθηγητές γιατί κάλεσε την Αστυνομία για τους διαδηλωτές

admin

Μέση Ανατολή – Χανίγια: Η Χαμάς εξετάζει με «θετικό πνεύμα» το νέο προτεινόμενο σχέδιο εκεχειρίας

admin

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η Ρωσία παραβίασε τη διεθνή απαγόρευση των χημικών όπλων στον πόλεμο στην Ουκρανία – Τι απαντά το Κρεμλίνο

admin

Μπορεί η ένταξη Ουκρανίας και Μολδαβίας να αποσταθεροποιήσει την ΕΕ;

admin

ΗΠΑ: Η στιγμή που 33χρονος τρανς προσπαθεί να αρπάξει παιδιά σε δημοτικό σχολείο στο Κολοράντο

admin

ΗΠΑ – Τα πανεπιστήμια στο χάος: Εκατοντάδες συλλήψεις και συγκρούσεις για τη Γάζα (βίντεο και φωτογραφίες)

admin

Τον έδεσα στο αυτοκίνητο, αλλά εγώ δεν πυροβόλησα τον σκύλο μου, λέει ο Μιτ Ρόμνεϊ

admin