Image default
Επιχειρήσεις

Ανοίγουν τον Απρίλιο τα Resorts της Brown Hotels σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα

Ο ιδανικός προορισμός για χαλάρωση, οικογενειακές διακοπές ή σύντομη απόδραση τις ημέρες του φετινού Πάσχα, αλλά και μετά, βρίσκεται λίγο μόλις χιλιόμετρα από την Αθήνα. Ανακαλύψτε τα Resorts της Brown Hotels, Isla Brown Corinthia, Brown Beach Chalkida και Brown Beach Eretria και κάντε την κράτησή σας με δώρο την 3η διανυκτέρευση.

Όλα τους βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, είναι φιλικά τόσο για οικογένειες όσο και για  ζευγάρια, είτε θέλουν να χαλαρώσουν, είτε να διαλέξουν ανάμεσα σε αθλητικές και άλλες δραστηριότητες. Aπολαύστε πλούσια πακέτα διαμονής με έξτρα παροχές όπως early check in, late check out, δραστηριότητες για παιδιά, 20% έκπτωση σε Spa Services και δωρεάν activities σε Kayak, SUP και Pedal boat.

Το Isla Brown Corinthia είναι το βραβευμένο για το Design του 5* resort της Brown Hotels, μόλις 50 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας. Σε προνομιακή θέση μπροστά στη θάλασσα, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική ταυτότητα, υπόσχεται μια ολοκληρωμένη και πολυτελή απόδραση για οικογένειες και ζευγάρια. Διαθέτει 166 πολυτελή δωμάτια, πισίνες, εστιατόρια παραδοσιακής αλλά και μοντέρνας γαστρονομίας, μπαρ και Spa και υποδομές για θαλάσσια σπορ.

Το Brown Beach Eretria, αποτελεί την all-inclusive πρόταση της Brown Hotels, σε απόσταση 90 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας, στο νησί της Εύβοιας. Διαθέτει 175 δωμάτια με καταπληκτική θέα στον Ευβοϊκό κόλπο και δική του παραλία. Στο εστιατόριό του θα απολαύσεις τοπικές γεύσεις και στην εντυπωσιακή πισίνα του θα χαλαρώσεις, ενώ διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Τέλος, το Brown Beach Chalkida, μόλις μία ώρα οδήγηση από την Αθήνα, στην παραλία του Άγιου Μηνά, διαθέτει 119 δωμάτια και κυκλαδίτικη αισθητική, στοιχεία που το κάνουν ιδανικό προορισμό για εξορμήσεις. Η αμμώδης παραλία λίγα βήματα από το ξενοδοχείο, η μεγάλη πισίνα και το poolbar, τα γήπεδα τένις και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι αποπνέουν νησιωτική αύρα.

Τι περιμένεις, λοιπόν; Ανακάλυψε τον επόμενο προορισμό σου στο https://brownhotels.com/gr/easter και βίωσε μία διαφορετική εμπειρία διαμονής.

Διαβάστε ακόμη

H ανακοίνωση του Αρσακείου για το bullying σε 15χρονο μαθητή: Θα κινηθούν πειθαρχικές διαδικασίες

ΕΣΥ: Πώς διαμορφώθηκε η δημόσια δαπάνη το 2021 – Πόσα πλήρωσαν οι πολίτες

ΟΣΕ: Συγκινημένος ο πρόεδρός του στο πρώτο δρομολόγιο μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Σχετικα αρθρα

Χρηματιστήριο: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την κίνηση του Γ.∆.

admin

Εθνική: Νέο ομόλογο και πρόταση για buyback τίτλων Tier 2 αξίας €400 εκατ.

admin

United Group: Επιταχύνονται οι επενδύσεις στο FTTH

admin

Τέρνα – Renco κατασκευάζουν το πρώτο Data Center της Microsoft

admin

Κρυμμένος θησαυρός για την Coca Cola HBC στο e-commerce

admin

Νέο θεσμικό πλαίσιο ζητούν οι ΑΕΕΑΠ από το ΥΠΕΘΟ

admin

3M: Πότε κάθεται στην καρέκλα του CEO ο Μπιλ Μπράουν (tweet)

admin

Airbnb: Η μεγάλη αλλαγή που θα τεθεί σε ισχύ στις 30 Απριλίου

admin

Πράσινη επένδυση €50 εκατ. από τον Διεθνή Αερολυμένα Αθηνών

admin

Μάχη με τον χρόνο για το δάνειο των 20 εκατ. στην Avramar

admin

Ποιες εισηγμένες ψάχνονται για πωλήσεις ακινήτων

admin

Ποιες κατασκευαστικές διεκδικούν τα νέα οδικά έργα ύψους 900 εκατ. ευρώ

admin