Image default
Αγορές

Ανάκαμψη στη Wall Street ενόψει των αποτελεσμάτων των Magnificent 7

Ανάκαμψη στη Wall Street ενόψει των αποτελεσμάτων των Magnificent 7

Ανοδικά κινείται στη σημερινή (22/4) συνεδρίαση η Wall Street, σε μία προσπάθεια ανάκαμψης από τις απώλειες της περασμένης εβδομάδας, καθώς οι εντάσεις στη Μέση Ανατολή υποχωρούν.

Ο Dow Jones ενισχύεται κατά 0,17% στις 38.052,78 μονάδες, ο S&P 500 κερδίζει 0,55% στις 4.994,68 μονάδες και ο Nasdaq Composite καταγράφει άνοδο 0,86% στις 15.414,67 μονάδες.

Την περασμένη εβδομάδα, S&P 500 και Nasdaq υποχώρησαν κατά 3,05% και 5,52%, αντίστοιχα, κλείνοντας ένα 6ήμερο σερί απωλειών. Ο Nasdaq, την Παρασκευή, έχασε 2%, καθώς η Nvidia έκανε βουτιά 10%, οδηγώντας τις απώλειες των Big Tech.

Οι σημερινές κινήσεις έρχονται εν όψει μιας «σημαντικής» εβδομάδας, όσον αφορά τις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων, καθώς στο επίκεντρο βρίσκονται οι Magnificent Seven.

«Αυτή η εβδομάδα είναι καθοριστική για τις αγορές, καθώς πολλά μέλη των Magnificent 7 ανακοινώνουν αποτελέσματα, ενώ την Παρασκευή δημοσιεύονται τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ για τον πληθωρισμό», δήλωσε ο Jeremy Straub, CEO και επικεφαλής επενδύσεων, στην Coastal Wealth. Τα κέρδη της τεχνολογίας και η μέτρηση του πληθωρισμού (PCE) θα μπορούσαν να επαναπροσδιορίσουν τη βραχυπρόθεσμη πορεία της χρηματιστηριακής αγοράς, η οποία έχει χάσει περίπου 5% από το υψηλό του Μαρτίου.

Η Tesla, η Meta Platforms, η American Airlines, η Microsoft και η Alphabet δημοσιεύουν τις εκθέσεις αποτελεσμάτων τους εντός της εβδομάδας. Η Tesla μετά το καμπανάκι της Τρίτης, η Meta, την Τετάρτη, ενώ η Apple, η Intel και η Microsoft ανακοινώνουν αποτελέσματα την Πέμπτη.

Αυτήν την εβδομάδα, αναμένονται και κάποιες ακόμα «μεγάλες» ειδήσεις, καθώς την Πέμπτη ανακοινώνεται το ΑΕΠ και την Παρασκευή δημοσιεύεται μία βασική μέτρηση του πληθωρισμού, ο δείκτης PCE του Μαρτίου.

Η Fed συνεδριάζει στις 30 Απριλίου-1 Μαΐου, με τους αξιωματούχους να βρίσκονται σε περίοδο ηρεμίας πριν από τη συνεδρίαση.

#nyse #Wall_Street #Άνοδος #ανάκαμψη

Σχετικα αρθρα

Η έκθεση για την απασχόληση έφερε «ράλι» στη Wall Street

admin

Άνοδος στις Ευρωαγορές- Πτώση για τη Novo Nordisk

admin

Άνοδος στη Wall Street μετά τα στοιχεία για την απασχόληση

admin

Ώθηση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια από τις τράπεζες της Γαλλίας

admin

Χονγκ Κονγκ-Ταϊβάν «έσωσαν» την Ασία μετά τα αποτελέσματα της Apple

admin

Κέρδη, με τεχνολογική ώθηση, στη Wall Street

admin

Με μεικτά πρόσημα και «παράπονα» στη Fed έκλεισαν οι ευρωαγορές

admin

Υψηλότερο άνοιγμα στην Wall Street μετά την απόφαση της Fed

admin

Σε αναζήτηση κατεύθυνσης οι ευρωαγορές μετά τις αποφάσεις της Fed

admin

Μεικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές- «Άλμα» στο Χονγκ Κονγκ

admin

Έντονη μεταβλητότητα στη Wall Street μετά τον «πάγο» της Fed

admin

Ευρώπη: Κλειστά τα περισσότερα χρηματιστήρια – Απώλειες στο Λονδίνο

admin