Image default
Πολιτική

Κασσελάκης: Είμαι θρήσκος, δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα

Πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στις ευρωεκλογές, πρωθυπουργία με ορίζοντα οκταετίας, ανανέωση προσώπων στον κομματικό οργανισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μια σειρά από μεταρρυθμίσεις επιθυμεί ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην εκπομπή «Αυτοψία», εκθέτοντας το πολιτικό και προσωπικό του πλάνο.

Με προβολή στο μέλλον, «θα ήθελα να μπορέσω να υπηρετήσω ως πρωθυπουργός για δυο θητείες, να μπορέσω να ολοκληρώσω ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, να μπορούμε ως κυβέρνηση να ενώσουμε όπως είπα, όλη την Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης, θέτοντας ως στόχους «να αποκεντρώσουμε τη χώρα μας, να λύσουμε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα που έχουμε, μη βρεθούμε το 2050 με 6,5 εκατομμύρια Έλληνες και μια χώρα πάλι χρεοκοπημένη». Δηλώνοντας πως «δεν είμαι κάποιος ο οποίος πιστεύει στην επ’ άπειρον δραστηριότητα στην πολιτική» και αυτοπροσδιοριζόμενος ως «άνθρωπος της ναυτιλίας», ο Στέφανος Κασσελάκης εκτίμησε πως «πρέπει να υπάρχουν πανευρωπαϊκά ψηφοδέλτια για ένα μέρος της Ευρωβουλής. Ότι πρέπει η Κομισιόν, η Προεδρία της, να επιλέγεται από το Ευρωκοινοβούλιο», δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την σύνθεση του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα πάντα ρει» στις ευρωεκλογές

Ως προς τις χαμηλές πτήσεις στις δημοσκοπήσεις, «δεν το γνωρίζετε αυτό αν είμαστε στο 17%, διότι έχουν υπάρξει τέτοιες δημοσκοπήσεις, και μάλιστα μερικές, από ό,τι ακούω, έχουν δοθεί και στο Μέγαρο Μαξίμου με τέτοια ποσοστά και μεγαλύτερα. Άρα, τα πάντα ρει» σχολίασε ο κ. Κασσελάκης, απαντώντας για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ πως «θεωρώ ότι είναι πολύ πιο εφικτό και πιθανό αυτή τη στιγμή». «Ο στόχος είναι αυτός, γιατί αυτός πρέπει να είναι ο στόχος για την κοινωνία μας» παρατήρησε, ενώ δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί ο εκλογικός του στόχος, λέγοντας πως «η ζωή δεν είναι μαύρη και άσπρη, υπάρχει πάρα πολύ γκρίζο στη μέση. Το θέμα είναι αυτός ο στόχος τον οποίο έχεις θέσει στον εαυτό σου, εάν αυτός ο στόχος είναι εφικτός, αν είναι παραγωγικός, αν στο τέλος της ημέρας θα τον κυνηγήσεις και θα τον πετύχεις με τις αξίες σου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0tipfux3j8x)

«Ξεκάθαρα» όχι στη στήριξη στο Ισραήλ

Ως προς την στάση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απέναντι στο Ισραήλ, «λέμε για τη Γάζα ότι πρέπει αυτή η σφαγή να σταματήσει, πρέπει να δούμε άμεση κατάπαυση του πυρός. Σε αυτό έχω υπάρξει ξεκάθαρος εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καταδικάζουμε τρομοκρατικές επιθέσεις» τόνισε ο κ. Κασσελάκης, λέγοντας για την κριτική που δέχτηκε ότι «δεν υπήρχε στήριξη στο Ισραήλ. Ποια στήριξη; Εννοείτε ότι καταδικάσαμε την επίθεση από το Ιράν; Ποιος μπορεί να μην καταδικάσει μια κλιμάκωση ενός πολέμου; Ή είσαι με την ειρήνη ή δεν είσαι με την ειρήνη. Δεν έχει σχέση». «Από εκεί και πέρα άλλο το Ιράν κι αυτό το οποίο έκανε και άλλο αυτό το οποίο γίνεται στην Παλαιστίνη με το αιματοκύλισμα αυτό των ζωών, των αμάχων συνανθρώπων μας, οι οποίοι ξυπνάνε και δεν ξέρουν αν θα ζήσουν μέχρι την επόμενη μέρα. Αυτό είναι απαράδεκτο», πρόσθεσε. Σε ερώτηση, μάλιστα, για το ότι «δεν υπάρχει στήριξη στο Ισραήλ, υπάρχει καταδίκη τρομοκρατικών επιθέσεων», ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποκρίθηκε «ξεκάθαρα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0tj2hroodd5)

Δομική και οργανωτική μετάλλαξη

Κληθείς να σχολιάσει τα περί μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ, «επειδή βλέπουν αυτή την ανάταξη και βλέπουν το ρεύμα που υπάρχει, προσπαθούν να τη διαστρεβλώσουν, παριστάνοντας ότι υπάρχει κάποια μετάλλαξη» σημείωσε, συμπληρώνοντας πως «αν υπάρχει κάποια μετάλλαξη στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή είναι δομική και οργανωτική». Στην ίδια κατεύθυνση, «προφανώς όλοι θέλουν να στοχοποιήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Κοιτάξτε το πολιτικό πεδίο, όλοι πολεμάνε τον ΣΥΡΙΖΑ» αντέτεινε, ενώ ισχυρίστηκε για τα περί «αυτογκολ» του κόμματός του, όπως αυτό της αποπομπής του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο πως «πήρα μια απόφαση βάσει αυτών που άκουσα, η οποία ήταν απολύτως συνεπής με τις αξίες μου».

Λήξαν το θέμα Παπανώτα

«Για εμένα το θέμα είναι λήξαν, έχει κάνει και μια δήλωση ο κ. Παπανώτας πιο πρόσφατα, αλλά δεν θα σχολιάσω παραπάνω. Το ψηφοδέλτιό μας είναι όπως έχει κατατεθεί και είμαι πάρα πολύ περήφανος γι’ αυτό» εξήγησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, λέγοντας ότι «είμαι και τα δύο», όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί απέναντι σε ανάρτηση του κ. Παπανώτα. «Και ηγέτης και για μπύρες!» περιέγραψε για τον εαυτό του ο κ. Κασσελάκης, εστιάζοντας στη διαφάνεια του τρόπου ζωής του. Όπως είπε, «θα υπάρχει μια μεγάλη κάθαρση στο πολιτικό σύστημα της χώρας, εάν πετύχουμε τον σκοπό μας. Διότι θα επιστρέψει μια πολύ πιο αδιαμεσολάβητη, αξιοκρατική κουλτούρα στην πολιτική», συμπληρώνοντας πως στο θέμα Παπανώτα «δεν υπήρχε εσωκομματική διαφωνία».

Στον απόηχο των αντιδράσεών του για τα περί πατριωτισμού, «συγγνώμη, το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» το χουντικό σύνθημα το οποίο το έκανε κύριο σύνθημά του ο Γιώργος Αυτιάς, αυτό το σύνθημα για το οποίο οι αριστεροί αγωνιστές έχουν χύσει αίμα να μπορέσουν να ρίξουν τη χούντα, η αντίσταση για να μπορέσει η Ελλάδα να είναι ελεύθερη, ο κόσμος ο οποίος έχει πασχίσει για να μπορέσει να ταΐσει τα παιδιά του δείχνοντας συγχρόνως αλληλεγγύη για τους πιο αδύναμους συνανθρώπους τους, δεν το καταλαβαίνω αυτό», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0tjaspkrnox)

Τέλος στον ΣΥΡΙΖΑ το στερεότυπο της παράδοσης

Δηλώνοντας θρήσκος, ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τάχθηκε υπέρ του σεβασμού στη θρησκεία όλων, με τους διακριτούς ρόλους και τη ρύθμιση κράτους – εκκλησίας. «Ναι είμαι θρήσκος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ως πολιτικός δεν μπορώ να διαχωρίζω αυτό το οποίο προσωπικά πιστεύω από τον βαθύ σεβασμό μου γι’ αυτό που μπορεί κάποιος άλλος να πιστεύει. Το ένα δεν αντιφάσκει με το άλλο», συμπλήρωσε, εξηγώντας πως «το στερεότυπο αυτό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εναντίον της παράδοσης. Αυτό το στερεότυπο πρέπει να τελειώσει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0tjj4m7uzux)

«Δεν το είπα» το «θαύμα»

Αναφορικά με το «θαύμα» στη βαφτισή του, «δεν το είπα» υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης, για να συμπληρώσει πως «δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα. Δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς αυτό το οποίο θέλει να πιστεύει, αρκεί να είναι, κατά τη γνώμη μου, σύννομο και ηθικό». Ειδικότερα, «η θέση μου είναι ότι υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν τα γνωρίζουμε και υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε ότι δεν τα γνωρίζουμε» απάντησε στον ορισμό περί θαυμάτων και συνέχισε, λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε. Άρα σέβομαι το μεγαλείο της φύσης, του θεού, κατά τη γνώμη μου. Από εκεί και πέρα πιστεύω στην επιστήμη, προφανώς». «Απλά σέβομαι το γεγονός ότι υπάρχουν και πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε στον κόσμο μας. Από εκεί και πέρα, ξέρετε, θα ξυπνήσουμε αύριο, θα έχουμε τα ίδια προβλήματα να λύσουμε και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε», εξήγησε.

Ενόψει του Πάσχα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναμένεται να επισκεφθεί την Κέρκυρα, σχολιάζοντας ότι «το ελληνικό Πάσχα το γιορτάζω ανέκαθεν».

Η κρυφή συνεννόηση με τον Τσίπρα

Ειδική αναφορά έκανε στον προκάτοχό του, Αλέξη Τσίπρα, καθώς ο κ. Κασσελάκης γνωστοποίησε πως «δεν ήρθε χωρίς να συνεννοηθούμε» στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου, αφού «είχαμε συζητήσει εδώ και καιρό ότι η κατάλληλη στιγμή για εκείνον να επανεμφανιζόταν ήταν, πρώτα απ’ όλα, η στιγμή την οποία ο ίδιος θα επέλεγε, αλλά θα ήταν το στίγμα αυτό του ευρωψηφοδελτίου του κόμματός μας, η ανακοίνωση αυτή», όπως είπε.

Σε ερώτημα για το εάν και κατά πόσο κλείνει μια πληγή με την παρουσία του κ. Τσίπρα, «για εμένα ποτέ δεν υπήρχε πληγή» ξεκαθάρισε ο κ. Κασσελάκης, ενώ σε παραπομπή σε παλιότερη δήλωσή του ότι πληρώθηκε από τη στάση του κ. Τσίπρα στο Συνέδριο, «δεν σημαίνει ότι δημιουργήθηκε πληγή», πρόσθεσε. «Πληγωθήκατε χωρίς πληγή!» σχολίασε τότε ο Αντώνης Σρόιτερ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά «ακριβώς».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0tjynnw582x)

Τιμώ πάρα πολύ το έργο Τσίπρα

Με φόντο το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «Προφανώς ήταν μια έκπληξη η ανάρτησή του, αλλά καταλαβαίνω γιατί εκείνος εκείνη τη στιγμή ήθελε να μιλήσει με το δικό του τρόπο για το κόμμα για το οποίο είναι ακόμη σημαία» σημείωσε, για να προσθέσει ότι «τιμώ πάρα πολύ το έργο του ως πρωθυπουργός». «Να μη λέμε ακόμη για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ… να τα βάφουμε όλα με μερικές μεγάλες πινελιές, υπάρχουν πάρα πολλά καλά που έχουν γίνει, μαζί με τα λάθη. Υπάρχουν πάρα πολλά καλά που έχουν γίνει», όπως είπε.

Μιλώντας για το μέλλον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεσμεύτηκε ότι «να είστε σίγουρος ότι, όταν γίνουμε κυβέρνηση, ο κόσμος θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Κασσελάκης γνωστοποίησε ότι «είμαστε πολύ κοντά» με τον Αλέξη Τσίπρα και πως «μιλήσαμε μερικές μέρες μετά το Συνέδριο, πρώτα απ’ όλα». Άλλωστε, «πάντα είχαμε εξαιρετική σχέση, ανεξάρτητα από μερικές πολύ μικρές περιόδους που είναι απολύτως φυσιολογικό να συμβαίνουν σε μια τέτοια διαδικασία, αλλά ποτέ δεν ήταν επί προσωπικού. Πάντα είχαμε εξαιρετική σχέση» εξήγησε ο σημερινός Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. «Και αν κοιτάξεις απόσπασμα από την εκδήλωση των τριών ωρών που είχαμε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, θα δεις ότι και δίπλα καθόμαστε και καλά περνούσαμε, δηλαδή το ευχαριστιόμασταν κιόλας. Δηλαδή μιλούσαμε, μου έλεγε «πού βρήκες αυτό το ταλέντο…». Δηλαδή ήταν κι ο ίδιος πολύ χαρούμενος για το ψηφοδέλτιο. Η σχέση μας είναι εξαιρετική», σημείωσε.

Υπουργοί από το ευρωψηφοδέλτιο

«Απλά, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να βγω με τον Αλέξη για φαγητό εύκολα στη μέση της Αθήνας και να μπορούμε να μιλήσουμε ιδιωτικά», αντέτεινε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Εδώ δεν μπορώ με τον Τάιλερ να μιλήσουμε ιδιωτικά στο κέντρο της Αθήνας» δήλωσε, ενώ αποκάλυψε ότι «η δική μου κυβέρνηση στο μέλλον θα είναι με ανθρώπους που έχουν ένσημα από την κοινωνία, από την επιστήμη, από την οικονομία».

Υπουργός Άμυνας ο Κασσελάκης

«Μπορεί να έχουν ένσημα και από τη Βουλή. Αν έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά νομοθετικά, προφανώς αυτό θα το συνυπολογίσω στις αποφάσεις μου» περιέγραψε και ανέφερε ως «δεξαμενές» μελλοντικών υπουργών του πως «υπάρχουν και στο ευρωψηφοδέλτιο τέτοια στελέχη και στα think tanks και έξω στα διάφορα τμήματα του κόμματος», ανακοινώνοντας πως ο Ευάγγελος Αποστολάκης θα είναι υπουργός Άμυνας.

«Μας λέει ο Μητσοτάκης για το πόθεν του;» διερωτήθηκε ο κ. Κασσελάκης για τα περιουσιακά στοιχεία του Κυριάκου Μητσοτάκης, σε ερώτηση για τα οικονομικά του, για να συμπληρώσει για την περιουσιακή του κατάσταση πως «με το που τελειώσει το μάζεμα, θα τα παρουσιάσω όλα στον κόσμο, πριν τις ευρωεκλογές. Δεν έχω τίποτα απολύτως…».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0tk1ll3oai1)

«Δεν έχω φάει ένα ευρώ από τον τόπο αυτό»

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Αντώνη, ειλικρινά, από το μηδέν άρχισα, με το σπαθί μου τα έχω παλέψει. Με ειρωνεύονταν όταν ήμουν 29 ετών που ήθελα να σηκώσω κεφάλαια για να φτιάξω τη ναυτιλιακή εταιρεία, το πέτυχα. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά πέντε χρόνια και στον τομέα των ξηρών φορτίων και στα δεξαμενόπλοια, και σε αστακοκάραβα και σε άλλους κλάδους χρηματοοικονομικούς» περιέγραψε για τα οικονομικά του, υποστηρίζοντας ότι «τα αποτελέσματά μου είναι αποτελέσματα τα οποία μπορεί κάποιος να βρει, δημόσια, σε μια εισηγμένη εταιρεία στο Χρηματιστήριο. Δηλαδή δεν είναι οικογενειακή εταιρεία ή offshore εταιρείες που έχουν επενδύσει στην Ελλάδα. Δεν έχω φάει ένα ευρώ από τον τόπο αυτό».

Ως προς την αποστροφή του σε τηλεοπτική συνέντευξη πως «πείτε μου για τις εταιρείες», «δεν είσαι ο λογιστής μου», «χιούμορ είναι αυτό» αντέτεινε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και «υπενθυμίζω ότι το πόθεν έσχες μου είναι μέχρι 30 Ιουνίου», πρόσθεσε. Την ίδια στιγμή, «η Νέα Δημοκρατία με το που μπήκα στον στρατό και επειδή βλέποντας τις κυλιόμενες ότι πάμε πάνω, φύτεψε σε φιλοκυβερνητικά μέσα έναν δήθεν λαβύρινθο και ψέματα για το Delaware στην Αμερική ως φορολογικό παράδεισο. Λες και δεν ξέρουν -μπορεί και να μην το ξέρουν γιατί μπορεί να είναι άσχετοι στο επιχειρείν, προφανώς πολλοί από τους υπουργούς είναι άσχετοι στο επιχειρείν- αλλά άμα κοιτάξεις στην Αμερική το πώς φορολογούνται οι εταιρείες, δεν φορολογούνται εκεί που ιδρύονται, φορολογούνται εκεί που δραστηριοποιούνται. Οι εταιρείες που έχουν ιδρυθεί στο Delaware, φορολογούνται στις άλλες Πολιτείες. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν εταιρείες στις άλλες Πολιτείες. Δεν το ξέρουν αυτό;», διερωτήθηκε.

«Όχι μόνο δεν θα σοκαριστείτε, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει και τίποτα. Διότι δεν έχω αλλάξει» αντέτεινε για το πόθεν έσχες του, ενώ στον ένα χρόνο Προεδρίας του, «το πολιτικό σύστημα. Είναι πιο βρώμικο απ’ όσο πίστευα, πλέον το ξέρω αυτό από μέσα», ισχυρίστηκε. «Δεν μπορώ προφανώς να πω δημόσια, αλλά είναι πιο βρώμικο. Δηλαδή ο κόσμος ο οποίος το σιχαίνεται, δεν το σιχαίνεται άδικα. Υπάρχουν ξεκάθαρες πηγές αυτού του συστήματος», συνέχισε.

Μαθήματα και τακτική

Σε προσωπικό επίπεδο, τον τελευταίο χρόνο «πολλές φορές χρειάζεται να είμαι πιο υπομονετικός και έχω γίνει και πιο διαλλακτικός» τόνισε, χαρακτηρίζοντας ως την «καλύτερη απόφαση που πήρα» την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ως προς τα λάθη που διέπραξε, «είναι πιο πολύ λάθη τακτικής παρά στρατηγικής» παρατήρησε και παραδέχτηκε ότι κάνει μαθήματα μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ.

«Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι δεν έχω κάνει γκάφες που έχουν προσβάλλει κόσμο. Δεν έχω κάνει τέτοια λάθη. Κι αυτό με ανακουφίζει διότι το χειρότερο θα ήταν για μια μικρότερη εμπειρία, λεκτικά, να είχα προσβάλλει μια κοινωνική ομάδα, αυτό ήταν δηλαδή το άγχος μου λεκτικά. Δεν ήθελα να εκφραστώ μ’ έναν τρόπο που δεν συμβαδίζει με την καρδιά μου» τόνισε.

Στην νέα φάση της ζωής του μετά το γάμο, «άλλαξε το νομικό πλαίσιο της σχέσης μας, τίποτε άλλο δεν άλλαξε» υποστήριξε, ενώ «είναι καλύτερα τώρα. Στην αρχή, ειδικά όταν υπήρχε η αναστάτωση εσωκομματικά, ήταν πιο δύσκολο», όπως αποκάλυψε. «Θυμάμαι οι πρώτοι δυο μήνες ήταν μήνες που αφιέρωσα πάρα πολύ χρόνο στο να μπορέσω να είμαι αντάξιος της θέσης, της ηγεσίας του κόμματος. Και δυστυχώς είδα ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν άλλα συμφέροντα, άλλα κίνητρα. Εκεί, ήταν τέτοια η ψυχολογία μου και η πίεση, που η προσωπική μου σχέση μπήκε στο τελευταίο κάδρο» ισχυρίστηκε, απαντώντας για το γάμο στο εξωτερικό, πως το επέλεξε διότι «δεν επιτρεπόταν στην Ελλάδα». «Και πάλι με κριτική, αν και ο Βελουχιώτης είχε πει ότι «δεν θα βάλει τα όπλα κάτω, στην ουσία, μέχρι ο ελληνικός λαός να είναι νοικοκύρης στον τόπο του» σχολίασε περί νοικοκυριού, χαρακτηρίζοντας ως «πνευματικό μασάζ» την ενασχόληση με τα οικιακά.

«Εντάξει μαγειρεύω, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω μια κλήση στο τηλέφωνο όσο μαγειρεύω, δεν είναι εκεί το θέμα» παρατήρησε, ενώ για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά, «όχι άμεσο. Είμαι 36 θα ήθελα μέχρι να γίνω 40 να μπορούσα να έχω προχωρήσει στο επόμενο βήμα», τόνισε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0tkp2f8srt5)

«Δεν έχω ανάγκη από πολυτέλεια»

Ως προς την παρούσα οικονομική του κατάσταση, «δεν έχουμε εισόδημα, τρώμε από τα δεδουλευμένα μας» αντέτεινε, λέγοντας πως «ούτε έχω μισθό από το κόμμα, τίποτα». «Έχω πει ότι δεν έχω ανάγκη να ξαναδουλέψω. Το γεγονός ότι υπάρχει μια περίοδος μπροστά ανομβρίας είναι μέσα στο παιχνίδι και είναι επιλογή μου», όπως υπογράμμισε. «Δεν έχω ανάγκη από πολυτέλεια» αντέτεινε και σχολίασε για το πλοίο, με το οποίο πραγματοποιεί ναυτική περιοδεία πως λέγεται : «Παράφρων»! «Το οποίο, όπως καταλαβαίνεις, σε αυτό το οποίο έχω αποφασίσει να κάνω στη ζωή μου, έχει και μια χαρακτηριστική ερμηνεία», κατέληξε ο κύριος Κασσελάκης.

Eιδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελευσίνα: Νεκρός 31χρονος σε τροχαίο – Τραυματίστηκε σοβαρά ο 25χρονος συνοδηγός

Κασσελάκης: «Είμαι και για πρωθυπουργός και για μπύρες-Εφικτό να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές»

Ο Γιάννης Περπατάρης σπίτι του και οι Μπλε του Survivor στη Νέα Υόρκη – Δείτε βίντεο

Σχετικα αρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές – Οι στρατηγικές των κοινοβουλευτικών κομμάτων

admin

Αυγενάκης για ελέγχους στον ΣΚΑΪ 100,3: Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω όποιοι κι αν είναι αυτοί που παρανομούν

admin

Αυγενάκης για ελέγχους στην αγορά: Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, όποιοι κι αν είναι αυτοί που παρανομούν

admin

Βορίδης: Μετά την πυρκαγιά στο Μάτι ο ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε στην κατεύθυνση επιεικέστερου Ποινικού Κώδικα

admin

Μπακογιάννης για την επέτειο της Marfin: Ό,τι ημέρα και να είναι, όπου και να είμαστε, δεν ξεχνάμε

admin

Τουρκία: Βαθαίνει ο εξισλαμισμός της παιδείας

admin

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.: Στη Σέριφο τη Δευτέρα του Πάσχα ο Νίκος Ανδρουλάκης

admin

Ποδήλατο έκανε μετά το πασχαλινό τραπέζι, ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του: «Βοηθά στη χώνεψη» γράφει στην ανάρτησή του

admin

Κασσελάκης στο TikTok: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

admin

Την πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» και τη Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης επισκέφθηκε ο Νίκος Δένδιας

admin

Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα για τον θάνατο του Φοίβου Ιωαννίδη

admin

Κασσελάκης: Το φως της ελπίδας να λάμψει στην πατρίδα μας

admin