Image default
Οικονομία

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Στις 8/12 πιστοποιούνται οι νέοι «Energy Scouts»

Τις πιστοποιήσεις τους με τις σφραγίδες της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου θα λάβουν οι νέοι “Energy Scouts” στο πλαίσιο υβριδικής εκδήλωσης που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στις 8 Δεκεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την ολοκλήρωση του έργου “Young Energy Europe 2.0”.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του έργου διενεργείται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Energy Scouts” για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενεργειακών ή άλλων πόρων στην επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι ιδέες των εκπροσώπων των επιχειρήσεων με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και οι συμμετέχοντες θα πιστοποιηθούν ως “Energy Scouts”, ενώ όσοι διακριθούν θα συμμετάσχουν σε διεθνείς συναντήσεις Energy Scouts, στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η κα Αλεξάνδρα Σδούκου, Γ.Γ. Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η κα Carmen Struck, Young Energy Europe, DIHK Services GmbH και ο Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, Γενικός Διευθυντής & Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Το έργο Young Energy Europe εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για το Κλίμα (EUKI), χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης, Κατασκευών και Ασφάλειας των Αντιδραστήρων της Γερμανίας και συντονίζεται από την Κεντρική Ένωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK).

Για περισσότερες πληροφορίες και τη διαδικτυακή παρακολούθηση της εκδήλωσης, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί τις ιστοσελίδες εδώ και εδώ ή μπορεί να επικοινωνήσει στο E-Mail εδώ και στα τηλέφωνα 210 6419036 και 210 6419028.

Σχετικα αρθρα

ΗΠΑ: Το εμπορικό έλλειμμα παρέμεινε σε υψηλό ενός έτους

admin

Πατέλης: Η πραγματικά χαμένη 4ετία ήταν το 2015-2019

admin

Επίδομα παιδιού: Κλείνει στις 10 Μαΐου η πλατφόρμα Α21

admin

Υπ. Υποδομών: Υπογραφή σύμβασης 13,1 εκατ. ευρώ για αρδευτικά έργα στην ΠΕ Τρικάλων

admin

Το «δυνατό σχήμα» Priority – Mazars – Magrowth θα «υποστηρίξει» το έργο της ΕΕΕΠ στην αγορά τυχερών παιγνίων 

admin

Φορολογικές δηλώσεις: Πώς θα καλύψετε τεκμήρια – Οι 70 κατηγορίες εσόδων

admin

Δημοσιονομικό Συμβούλιο: Αποδεκτές οι προβλέψεις του Προγράμματος Σταθερότητας

admin

Alpha Bank: Ενίσχυση του Πρωτογενούς Πλεονάσματος και Δυναμική Συρρίκνωσης του Δημοσίου Χρέους

admin

Σκρέκας: Αποδίδουν τα μέτρα – Μηδενικές ανατιμήσεις Μάρτιο και Απρίλιο

admin

POS – ταμειακές: Ξεπέρασαν τις 250.000 οι διασυνδέσεις, 17.000 επιχειρήσεις δεν έχουν ανταποκριθεί – Τα πρόστιμα

admin

Πράσινα τιμολόγια ρεύματος: Αναλυτικά οι τιμές ανά προμηθευτή

admin

ΟΟΣΑ: Ανθεκτική η ελληνική οικονομία – Ανάπτυξη 2% φέτος και 2,5% το 2025

admin