Image default
Επιχειρήσεις

GrowYourBusiness: Νέο δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την Cosmote για επιχειρήσεις

Το νέο δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επιχειρήσεις #GrowYourBusiness- Certification Program ετοιμάζει η Cosmote προσφέροντας για πρώτη φορά στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιητικό κατάρτισης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους εργαζομένους τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να εξελίξουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους εδώ, καθώς και να μάθουν περισσότερα για τα μαθήματα του προγράμματος, εδώ.

«Εδώ και πέντε χρόνια, το επιχειρηματικό κοινό έχει αγκαλιάσει την πρωτοβουλία #GrowYourBusiness με χιλιάδες συμμετοχές επαγγελματιών από διαφορετικούς κλάδους και πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Με το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επιχειρήσεις #GrowYourBusiness Certification Program ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Εργαστήρι Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του ΟΠΑ, δημιουργώντας δέκα εξειδικευμένες ενότητες που αφορούν σε ψηφιακές δεξιότητες, και απαντάμε σε μία καίρια πρόκληση για τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων», δήλωσε ο Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing Ομίλου ΟΤΕ, κ. Θάνος Φαλάγγας.

Τα σεμινάρια του #GrowYourBusiness – Certification Program είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται αποκλειστικά online. Το πρόγραμμα αποτελείται από 10 θεματικές ενότητες, οι οποίες αθροίζουν συνολικά 118 ώρες διδασκαλίας από έγκριτους καθηγητές πανεπιστημίου και επικεντρώνονται σε ψηφιακές δεξιότητες σε διάφορους τομείς λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Αναλυτικά, οι ενότητες περιλαμβάνουν: Digital Skills Ι & ΙΙ, Ανάπτυξη eCommerce Plan, Logistics & Pricing, Σχεδιασμός Digital Marketing Plan, Social Media, Search Engines, Content Marketing, ERP & CRM και Analytics, IoT & ΑΙ.

Η πρώτη ενότητα του προγράμματος ξεκινάει την 1η Δεκεμβρίου, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2023 με την τελευταία θεματική ενότητα. Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν στα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν και να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης μετά το σχετικό online τεστ αξιολόγησης, ενώ όσοι παρακολουθήσουν όλες τις ενότητες θα λάβουν πιστοποιητικό κατάρτισης από το ΚΕΒΙΔΙΜ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Το Εργαστήριο ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συνεχίζει με χαρά τη μακροχρόνια συνεργασία του με την Cosmote, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών. Η στοχευμένη εκπαιδευτική διαδικασία θεωρείται ολοένα και σημαντικότερη για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος», υπογραμμίζει σχετικά ο καθηγητής του ΟΠΑ και Διευθυντής Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν, ELTRUN, κ. Γιάννης Μούρτος.

Στόχος του #GrowYourBusiness Certification Program είναι οι συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν πάνω σε ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες, οι οποίες συμβάλλουν στην εξωστρέφεια, την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.

Διαβάστε ακόμη

Deal για τους μισθούς στη Γερμανία – Αυξήσεις σε σχεδόν 4 εκατ. εργαζομένους

Λαγκάρντ: Έρχονται νέες αυξήσεις επιτοκίων που ίσως «φρενάρουν» την ανάπτυξη

Κικίλιας: Στα €18 δισ. τα έσοδα για τον ελληνικό τουρισμό το 2022

 

Σχετικα αρθρα

Ελλάκτωρ: Απέκτησε 297.663 μετοχές της Reds από το ταμπλό

admin

ΕΥΔΑΠ: Έμφαση στο αναπτυξιακό και επενδυτικό δεκαετές πλάνο ύψους €2,1 δισ.

admin

ΟΠΑΠ: Διανέμει υπόλοιπο καθαρό μέρισμα €0,5799 ανά μετοχή

admin

Epsilon Net: Δημόσια πρόταση από General Atlantic, ΕΤΕ και Ι. Μίχο

admin

Epsilon Net: Αναβάλλεται η ενημέρωση των αναλυτών εν αναμονή ανακοινώσεων

admin

Αύξηση κερδών για τα Πλαστικά Κρήτης

admin

Κ. Βουτεράκος (KG Law Firm): Απλοποίηση αδειοδοτήσεων για προσέλκυση επενδύσεων

admin

Μειοψηφική συμμετοχή στη Doppler αποκτά το SMERemediumCap του Ν. Καραμούζη

admin

Νέο ρεκόρ κύκλου εργασιών για την Space Hellas το 2023

admin

MIG: Κέρδη €488 χιλ. από την διαχείριση του χαρτοφυλακίου

admin

Jan Karas: Ο ΟΠΑΠ ανταποκρίθηκε στις προκλήσεις, τα σχέδια για το 2024

admin

Νέο γραφείο στην Αθήνα άνοιξε η Cegeka

admin