Image default
Ευρώπη

Σε νοσοκομείο του Μοντεβιδέο ο Φαμπιάν Ο΄ Νιλ

Σε νοσοκομείο του Μοντεβιδέο νοσηλεύεται ο Φαμπιάν Ο΄Νιλ. Ο 49χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους βρίσκεται στην εντατική στην κλινική Medica Uruguaya, στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης.

Αυτό ανέφερε η τοπική εφημερίδα El Pais επικαλούμενη τον δημοσιογράφο Αλμπέρτο Κέσμαν, ο οποίος έγραψε στο Twitter το Σάββατο:

«Μια είδηση ​​που δεν θα θέλαμε ποτέ να ακούσουμε, ωστόσο αυτή τη στιγμή ένας φίλος του με ενημερώνει ότι ο Φαμπιάν Ο΄ Νιλ βρίσκεται στην εντατική στο Medica Uruguaya και οι γιατροί προσπαθούν να του σώσουν τη ζωή. Ο Ο΄ Νιλ ήταν πάντα πολύ καλός με τους άλλους και κακός με τον εαυτό του. Ο Θεός να τον βοηθήσει να επιβιώσει».

Η αναφορά έχει να κάνει με το πρόβλημα του αλκοόλ και μια αρκετά περίπλοκη ζωή όταν τελείωσε η καριέρα του. Ο Ο’ Νιλ, μιλώντας για τον εαυτό του σε μια συνέντευξη πριν από πέντε χρόνια, είχε αναφέρει:

«Τα προβλήματά μου προχώρησαν με τα χρόνια και παραμένουν. Πρώτα από όλα είχα προβλήματα με το αλκοόλ: μετά από μια επέμβαση στην ουροδόχο κύστη δεν έπρεπε να αγγίξω ένα ποτήρι για τρία χρόνια, αλλά άντεξα μόνο ένα μήνα. Πάντως είμαι καλύτερα με το στοίχημα, γιατί δεν έχω άλλα χρήματα να παίξω».

Ο Ο΄ Νιλ έφτασε στην Ιταλία το 1995 για λογαριασμό της Κάλιαρι, αγορασμένος από τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο. Εξαιρετικά ταλαντούχος επιθετικός μέσος, μετακόμισε στη Γιουβέντους το 2000 έναντι του ποσού των 18 δισεκατομμυρίων λιρετών (συν τον δανεισμό του Αμετράνο).

Με τους «Μπιανκονέρι» έκανε συνολικά 20 συμμετοχές αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και τον Ιανουάριο του 2002 μετακόμισε στην Περούτζια, στο πλαίσιο του εγχειρήματος που έφερε τον Μπαϊόκο στο Τορίνο.

Με την Εθνική Ουρουγουάης συγκέντρωσε 19 συμμετοχές και σημείωσε 2 γκολ. Το αντίο στο ποδόσφαιρο ήρθε το 2003 μετά την επιστροφή στη Νασιονάλ, σε ηλικία μόλις 29 ετών.

Σχετικα αρθρα

Ισραήλ: Στον ΟΟΣΑ κατά του εμπορικού μποϊκοτάζ της Τουρκίας

admin

Εκρηκτικές ανατιμήσεις στην Τουρκία: Στο 70% επέστρεψε ο πληθωρισμός

admin

Η Apple επιστρέφει 110 δισ. δολάρια στους μετόχους – Και κάνει ράλι

admin

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει «άνετα» όλη την κεντροαριστερά

admin

Gazprom: Λύγισε ο ρωσικός γίγαντας – Ζημιές για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν 25 χρόνια

admin

Ανησυχία στη γερμανική αριστερά από την έξαρση βίαιων επιθέσεων

admin

Επιστρέφουν οι βρετανικοί έλεγχοι στις εισαγωγές νωπών τροφίμων από την ΕΕ

admin

Η ισπανική ακροδεξιά ποντάρει σε Τραμπ, Μελόνι, Μιλέι για τις Ευρωεκλογές

admin

Τέλος στη δεκαετή διαμάχη Κομισιόν – Ιταλίας για την παραχώρηση παραλιών

admin

Έρευνα για ξέπλυμα χρήματος εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού της Μάλτας Muscat

admin

Βουλγαρία: Δρακόντειοι περιορισμοί στον τζόγο

admin

Στους δρόμους οι Γάλλοι για την ακρίβεια και τη Γάζα

admin