Image default
Πολιτική

Ερντογάν: Η αντιπολίτευση μιλά με τρομοκράτες, εγώ παίρνω οδηγίες από τον Θεό…

Ερντογάν: Η αντιπολίτευση μιλά με τρομοκράτες, εγώ παίρνω οδηγίες από τον Θεό…

Κωστίδης

«Η γεωγραφία της καρδιάς μας είναι από τον Καύκασο μέχρι και την Αφρική» είπε  ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κωνσταντινούπολη.

Σε ομιλία του χθες το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε πως η αντιπολίτευση συνομiλεί με τους τρομοκρατες, ενώ ο ίδιος παίρνει οδηγίες από τον λαό και από τον Θεό.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Ερντογάν είπε ακόμη πως «η γεωγραφία της καρδιάς μας είναι από τον Καύκασο μέχρι και την Αφρική», για το θέμα των F-16 και των F-35 είπε πως «εμείς σταθήκαμε αντρίκια», ενώ δήλωσε πως «εμείς δεν κάνουμε αυτό που θέλει η Δύση, αλλά αυτό που θέλει η Τουρκία». 

Οι δηλώσεις Ερντογάν

«Kάποιοι που έχουν την εντύπωση πως τους ανήκει αυτή η χώρα και αυτή η πόλη, όσο και να προσπαθήσουν πρέπει να καταλάβουν, πως η Κωνσταντινούπολη είναι η Ανατολία, είναι η Θράκη, η Κωνσταντινούπολη είναι η ίδια η Τουρκία. 

Επιπλέον η Κωνσταντινούπολη είναι η μητέρα που αγκαλιάζει όλη την γεωγραφία της καρδιάς μας που επεκτείνεται από τα Βαλκάνια στον Καύκασο, από την Κριμαια στην βόρεια Αφρική και την κεντρική Ασία.

Εκείνοι παίρνουν οδηγίες από το όρος Κάντιλ, από τα παρακλάδια της τρομοκρατικής οργάνωσης στις μεγάλες πόλεις. Ενώ εμείς παίρνουμε οδηγίες από τον Θεό και από τον λαό!!!

«Στο θέμα των F-16 και των F-35 σταθήκαμε αντρίκια»

H Αμερική είπε «να επιστρέψεις τους S-400’». Kι εμείς τους είπαμε «όχι, δεν μας δώσατε τους Patriot, γι’ αυτό κάναμε το δικό μας βήμα που αφορά την άμυνα μας. Αν μας τους δίνατε δεν θα μπαίναμε σε αυτόν τον δρόμο. Αφού δεν μας δώσατε αυτό κάναμε. Στο ζήτημα των F-35 και στο ζήτημα των F-16 εμείς σταθήκαμε αντρίκια, και δεν συμβιβαστήκαμε».

«Δεν κάνουμε αυτό που θέλει η Δύση, αλλά αυτό που θέλει η Τουρκία»

Για τη Ρωσία ο Ερντογάν είπε: «Η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος μας οικονομικός εταίρος. Δήλωσαν πως θα επιβάλλουν κυρώσεις στη Ρωσία όπως το ζητάει η Δύση. Βye bye Κεμάλ, εμείς δεν κάνουμε αυτό που θέλει η Δύση, αλλά αυτό που θέλει η Τουρκία!».

Από την πλευρά του ο Εκρέμ Ιμάμογλου, υποψήφιος αντιπρόεδρος της Τουρκίας, δήλωσε: «Το 2013 υποσχέθηκαν πως το 2023 στα 100 χρόνια απο την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας το κατα κεφαλήν ΑΕΠ θα φτάσει στα 25.000 δολάρια. Δεν φτάσαμε ούτε το ένα τρίτο και το λέω αυτό επειδή δεν εμπιστεύομαι στα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας. Tρέχουν την οικονομία τυπώνοντας χρήματα και δανείζονται όλο και περισσότερο».

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου δήλωσε: «Αυτή η εκλογική αναμέτρηση για τη χώρα μας είναι ‘η τελευταία έξοδος’. Γι αυτο ελάτε στις κάλπες και ψηφίστε για την πατρίδα σας. Αυτή δεν είναι μια κενή έκκληση. Γνωρίζω τα προβλήματα σας και τον τρόπο επίλυσης τους».

- sofokleous10.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το sofokleous10.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Σχετικα αρθρα

Βορίδης: Ζητάμε ισχυρό μήνυμα στήριξης στην κυβέρνηση για να συνεχίσει το έργο της

admin

Βελόπουλος σε Ιερώνυμο: Κανείς πολιτικός δεν δίνει οδηγίες στον κλήρο, αλλά ούτε η ιεραρχία στους πιστούς

admin

Ξύλο στη Βουλή: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του Κ. Φλώρου δηλώνει ο Β.Γραμμένος

admin

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός – Βίντεο

admin

Χαρδαλιάς: «Στους δρόμους της Αττικής έχει θέση μόνο η ασφάλεια»

admin

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΚΑΪ

admin

Φλωρίδης στον ΣΚΑΪ: Τεράστια επιτυχία της αστυνομίας στις έρευνες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

admin

Τα «κάστρα» και οι «δύσβατες» περιοχές των κομμάτων 

admin

Σπίρτζης για στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους Σπαρτιάτες: Θα τα συζητήσουμε, όταν και όποτε συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα

admin

Κασσελάκης: Είμαι θρήσκος, δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα

admin

Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι και για ηγέτης και για μπύρες- Θέλω να κυβερνήσω δύο τετραετίες»

admin

Κασσελάκης: «Είμαι και για πρωθυπουργός και για μπύρες-Εφικτό να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές»

admin