Image default
Πολιτική

Δικηγόρος καταγγέλλουσας για υπόθεση Γεωργούλη: Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις βελγικές αρχές

Δικηγόρος καταγγέλλουσας για υπόθεση Γεωργούλη: Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις βελγικές αρχές

Γεωργούλης

Τόνισε επίσης ότι η κατάσταση της ψυχολογίας της εντολέως του δεν είναι καλή μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος και των φωτογραφιών της

«Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις βελγικές αρχές και αναμένουμε την εξέλιξη της διαδικασίας» τόνισε ο δικηγόρος της καταγγέλουσας στην υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.

Ο κ. Σπήλιος Σπηλιάκος, μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η καταγγέλλουσα περιμένουν να δουν τις εξελίξεις και ότι κινήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα. Ανέφερε ακόμα ότι η κατάσταση της ψυχολογίας της εντολέως του δεν είναι καλή μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος και των φωτογραφιών της.

«Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι μυστική αυτή τη στιγμή στο στάδιο που βρίσκεται στο Βέλγιο, όπως και η εντολέας μου έχει ευλαβικά τηρήσει αυτά τα τρία χρόνια τη μυστικότητα της διαδικασίας. Εμείς εμμένουμε σε αυτό» τόνισε ο κ. Σπηλιάκος.

Σε ερώτηση για το εάν η εντολέας του γνώριζε πώς θα εξελισσόταν η διαδικασία απάντησε: «Το χρονικό διάστημα προφανώς όχι. Αυτό είναι αποκλειστικά στη διακριτική ευχέρεια της Εισαγγελίας των Βρυξελλών, η οποία ενεργεί στο χρόνο που η ίδια επιλέγει. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω το χρόνο στον οποίο προέβη στο αίτημα στην Ευρωβουλή η Εισαγγελία, ούτε μπορώ να εξηγήσω και να τοποθετηθώ για ποιο λόγο αυτό δεν είχε γίνει νωρίτερα ή γιατί δεν έγινε αργότερα. Εμείς οι δικηγόροι της επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα και θα πράξουμε ανάλογα. Αυτή τη στιγμή έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις βελγικές αρχές και αναμένουμε την εξέλιξη της διαδικασίας».

Σε άλλη ερώτηση, για το εάν η καταγγέλλουσα έχει υποβληθεί σε εξετάσεις που να αποδεικνύουν κακοποίηση, σημείωσε ότι τα απαιτούμενα αποδεικτικά μέσα έχουν προσκομιστεί αρμοδίως.

Από πλευράς του ο ευρωβουλευτής, μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του, δηλώνει άγνοια για την καταγγελία εις βάρος του και αρνείται τις κατηγορίες.

«Δεν έχει κληθεί ποτέ, δεν γνωρίζουμε την δικογραφία, δεν έχουμε λάβει γνώση ακόμη της καταγγελίας που έχει γίνει, ότι μαθαίνουμε το μαθαίνουμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και γι΄αυτό το λόγο δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε σε φήμες, θα περιμένουμε να λάβουμε την δικογραφία πιθανόν την Πέμπτη, το μεσημέρι και μετά θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποια τοποθέτηση» επισημαίνει η δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη, Σταματίνα Μαλλά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το sofokleous10.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Σχετικα αρθρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΚΑΪ

admin

Φλωρίδης στον ΣΚΑΪ: Τεράστια επιτυχία της αστυνομίας στις έρευνες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

admin

Τα «κάστρα» και οι «δύσβατες» περιοχές των κομμάτων 

admin

Σπίρτζης για στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους Σπαρτιάτες: Θα τα συζητήσουμε, όταν και όποτε συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα

admin

Κασσελάκης: Είμαι θρήσκος, δεν είναι κακό να πιστεύει κανείς στα θαύματα

admin

Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι και για ηγέτης και για μπύρες- Θέλω να κυβερνήσω δύο τετραετίες»

admin

Κασσελάκης: «Είμαι και για πρωθυπουργός και για μπύρες-Εφικτό να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές»

admin

Βουλή: Οκτάωρη μαραθώνια συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

admin

ΚΚΕ: “Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί”

admin

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αυτός που δυσφημεί τη χώρα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επί πρωθυπουργίας του στήθηκε παρακράτος

admin

Στην Ικαρία έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης – Δείτε βίντεο

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

admin