Image default
Ευρώπη

Μία βίλα στη Σκιάθο στα τρία «σπίτια της εβδομάδας» από την El Pais

Η στήλη Negocios της ισπανικής El Pais επιλέγει τρία μοναδικά σπίτια, ως τα «ωραιότερα της εβδομάδας», μεταξύ των οποίων μια βίλα στη Μαγιόρκα έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ και ένα σπίτι στο Θεμπρέρος στην κεντρική Ισπανία έναντι 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Σκιάθο

Το νησί της Σκιάθου καθορίζει το σκηνικό. Η πλούσια βλάστησή της με τα δάση χαλέπιας πεύκης που φτάνουν μέχρι την ακτή και οι λευκές αμμώδεις παραλίες της είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των Σποράδων. Σε αυτό το σκηνικό βρίσκεται αυτή η μεσογειακή βίλα, φωλιασμένη ανάμεσα στο δάσος και το Αιγαίο. Έχει ιδιωτική πρόσβαση σε μια απομονωμένη παραλία, προσφέροντας ιδιωτικότητα και ηρεμία, αναφέρει η El Pais.

El Pais

Το ακίνητο, με τιμή πώλησης 18 εκατ. ευρώ, βρίσκεται σε οικόπεδο 18.500 τετραγωνικών μέτρων και αποτελείται από οκτώ ξεχωριστά κτίρια, με κοινόχρηστους και ιδιωτικούς χώρους. Η παλέτα των ουδέτερων χρωμάτων και η ευρυχωρία και η φωτεινότητα των χώρων είναι το βασικό στοιχείο. Συνολικά, το ακίνητο διαθέτει 11 υπνοδωμάτια και 9 μπάνια.

Η κύρια βίλα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, χώρους για το προσωπικό και μια αίθουσα με εγκαταστάσεις αναψυχής. Στον πρώτο όροφο βρίσκεται το σαλόνι, η τραπεζαρία και η κύρια σουίτα. Στον επάνω όροφο, υπάρχει ένα γραφείο με θέα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες μπορούν να βρίσκονται σε δύο σπίτια, το καθένα με δύο υπνοδωμάτια, διαμερίσματα προσωπικού και καθιστικό και τραπεζαρία. Ο κήπος, με μεγάλη ποικιλία δέντρων και ανθοφόρων φυτών, εκτείνεται μέχρι την παραλία. Υπάρχει θερμαινόμενη πισίνα, μπαρ, καθώς και υπαίθρια τραπεζαρία με μπάρμπεκιου και κουζίνα.

Με θέα στον κόλπο της Πάλμα και με άδεια ενοικίασης για διακοπές

Η βίλα, η οποία διαθέτει ανελκυστήρα, πωλείται εξοπλισμένη με έπιπλα σχεδιαστών, έργα τέχνης, τεχνολογία και συσκευές υψηλών προδιαγραφών. Διαθέτει επίσης άδεια ενοικίασης διακοπών για οκτώ άτομα. Η κατοικία αυτή βρίσκεται στην κατοικημένη περιοχή Son Verí Nou της Μαγιόρκα, δίπλα στη γειτονική μαρίνα Arenal και μόλις λίγα λεπτά από γήπεδα γκολφ. Έχει πανοραμική θέα στον κόλπο της Πάλμα. Κοστίζει 9,8 εκατ. ευρώ.

El Pais

Στο ισόγειο υπάρχει χωλ εισόδου, δύο σαλόνια, κουζίνα με τραπεζαρία, τουαλέτα επισκεπτών, αποθήκη και σκεπαστές βεράντες που οδηγούν στον κήπο, ο οποίος διαθέτει σολάριουμ και πισίνα με θαλασσινό νερό 58 τετραγωνικών μέτρων. Ο πρώτος όροφος διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια: το κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι και τρία ακόμη δίκλινα υπνοδωμάτια, επίσης με ιδιωτικό μπάνιο. Το ακίνητο διαθέτει χώρο στάθμευσης για έξι αυτοκίνητα, πλυντήριο και αίθουσα παιχνιδιών.

Στο San Juan της κεντρικής Ισπανίας

Πρέπει να ταξιδέψετε στην περιοχή της Avila, στην Περιφέρεια της Καστίλλης & Λεόν για να βρείτε αυτό το σπίτι, που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του οικισμού Calas de Guisando, το οποίο επιτρέπει ευρεία θέα στο γύρω τοπίο, φτάνοντας μέχρι τo San Juan. Το σπίτι, που χτίστηκε το 2010, διαθέτει έναν κεντρικό χώρο με καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα και υπνοδωμάτιο με μπάνιο στον κύριο όροφο.

Σε μια άλλη πτέρυγα του κύριου ορόφου του σπιτιού υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με μπάνιο, ένα καθιστικό με πρόσβαση στον κήπο και τη βεράντα.

Ο επάνω όροφος περιλαμβάνει το κύριο υπνοδωμάτιο και το γραφείο. Στον κάτω όροφο υπάρχει ένα δωμάτιο πλυντηρίου, ένα άλλο υπνοδωμάτιο με μπάνιο και ένα γυμναστήριο με φινλανδική σάουνα. Σε ένα βοηθητικό κτίριο υπάρχει ένα σπίτι για το προσωπικό ή τους επισκέπτες και ένα γκαράζ για πολλά οχήματα.

Το οίκημα κοστίζει 2,2 εκατ. ευρώ.

- El Pais

Σχετικα αρθρα

Φάμπιο Πανέτα: «Χωρίς τη μείωση των επιτοκίων, η Ευρώπη κινδυνεύει με στασιμότητα»

admin

Darktrace: Ποια είναι η βρετανική εταιρεία που περνάει σε αμερικανικά χέρια έναντι 5,31 δισ. δολαρίων

admin

Οι κινεζικές επιχειρήσεις εξωτερικού εμπορίου διευρύνουν τη διαφοροποίηση των αγορών τους

admin

Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Γιατί έχασε 18 δισ. δολάρια σε μία ημέρα

admin

ΗΠΑ: Κατέβασε ταχύτητα η αμερικανική οικονομία το α’ τρίμηνο

admin

Tik Tok: Ποιος θα πληρώσει 100 δισ. για να το αποκτήσει;

admin

Ελέγχεται από τη γερμανική εισαγγελία ο ακροδεξιός επικεφαλής υποψήφιος του AfD

admin

Υποψήφιος της Λεπέν κατηγορείται για συνενοχή σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

admin

Νέοι κανόνες για τη μείωση, επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση των συσκευασιών

admin

Η «εργαλειοποίηση» της μετανάστευσης αναγνωρίζεται πλέον ως λόγος για το κλείσιμο των συνόρων στην ΕΕ

admin

Εγκρίθηκε η πρώτη ευρωπαϊκή οδηγία για την εργασία σε πλατφόρμες

admin

Ευρωκοινοβούλιο: Καταψηφίστηκε η υποχρεωτική εκπαίδευση κατά της παρενόχλησης χάρη στο ΕΛΚ

admin